La Molina fa balanç de l’estiu i es prepara per a la temporada de neu

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, va presidir al setmana passada la Comissió Assessora de La Molina per fer seguiment dels pròxims esdeveniments fixats a l’estació de La Molina, així com per fer balanç de la temporada d’estiu i consensuar amb els membres de la comissió les estratègies a seguir de cara als mesos que vénen. temporada que arriba

Balanç estiu 2017

La reunió ha servit per fer balanç dels resultats de la temporada d’estiu 2017, on s’ha aconseguit seguir augmentant el nombre de visitants que utilitzen les instal·lacions i fan activitats. De fet l’ús del telecabina ha augmentat un 5% i els ingressos per activitats un 8%.

Temporada hivern 2017-18 a punt

Pel que fa a la temporada d’hivern que està a punt d’encetar-se La Molina està duent a terme algunes actuacions de millora. Des de la revisió dels remuntadors, dues pistes amb producció de neu artificial, pista Solei i Els Plans, un nou edifici de producció de neu, que suposa un important augment de la capacitat de producció i l’adquisició de noves màquines trepitjaneu.

A més, FGC prepara moltes novetats que busquen fer de La Molina una estació puntera. Un nou aparcament d’autocaravanes amb 40 places, finalització del desdoblament de pista de Costa Rasa o la millora en les mesures de seguretat a la pista Olímpica.

Durant aquesta temporada es vol continuar apostant i consolidant la comercialització a través dels sistemes d’e-commerce. De fet, es mantenen les tarifes de la temporada 2016/2017.

Dates destacades

Ticó ha anunciat als membres de la comissió el calendari d’actes previstos per a la celebració del 75è aniversari de La Molina on hi destaca la Presentació de la Nova Temporada, el 10 de novembre, o la festa del 75è aniversari, la nit de Reis.

Crèdit CEC
Per Reis2018 a La Molina començaran les celebracions pel seu 75è aniversari! Flipeu amb l’imatge datada al 1945

La història de La Molina, una estació amb història

L’any 1908, segons consta al butlletí del Centre Excursionista de Catalunya CEC, es troben les primeres notícies d’esquiadors als voltants de La Molina però és el 28 de febrer de 1943 quan s’inaugura el primer teleesquí comercial de l’estat espanyol a La Molina, i es considera aquesta data com a inici de l’activitat de l’estació. A més, la festivitat del 75è aniversari comptarà amb un espai permanent d’exposició que mostrarà el passat, pressent i futur de l’estació La Molina.

 

Verified by ExactMetrics