La FIS valida L’Abarset com a nucli d’activitats per les Finals Copa del Món 2023

Related

Quina roba has de posar-te si vas a la neu

La pregunta que molta gent és fa quan prepara...

Avui obre temporada 22-23 Arcalís, demà Masella

Ordino Arcalís avança l’obertura de pistes avui dijous 1...

Baqueira Beret estrena temporada el proper dissabte 26 de novembre

Tal com ho ha avançat aquest migdia el director...

Les novetats a Grandvalira Resorts per a la temporada 2022-23

Grandvalira Resorts Andorra ha presentat aquest matí les novetats...

Aymar Navarro participarà al Freeride World Tour23

El Freeride World Tour anuncia que el llegendari esquiador...

Compartir

Les Finals de la Copa del Món d’esquí alpí Andorra 2023 comptaran amb un espectacle dins i fora de les pistes. Una exhibició esportiva amb els millors corredors del moment que es podrien jugar del 13 al 19 de març, alçar el globus de cristall com a campions de cada disciplina i de la classificació general. I un Ski Festival que es traduirà en activitats infantils, musicals, i gastronòmiques, entre d’altres. L’Abarset de Grandvalira serà un dels epicentres de les estones fora de competició amb una agenda sorprenent d’experiències.

En una visita celebrada aquest diumenge i dilluns, la Federació Internacional d’Esquí (FIS) ha validat la proposta del comitè organitzador de traslladar la cerimònia d’entrega de dorsals al popular centre d’après-ski, ubicada durant les Finals del 2019 a Canillo. El local d’El Tarter compta amb la dimensió, la proximitat, la comoditat i els mitjans tècnics per rebre aquest esdeveniment amb totes les garanties. Una oportunitat per a tots els amants de l’esquí de tenir a tocar les estrelles més imponents d’aquest esport. Aquest acte, adreçat a tots els públics, tindrà lloc divendres, 17 de març a les 7 de la tarda.

Els representants de la FIS i d’Infront, productora encarregada d’emetre les curses a les televisions de tot el món, també han verificat sobre el terreny les necessitats operatives a les zones d’arribada on s’emplaçaran les cerimònies d’entrega de premis, les sales de premsa, els espais VIP o l’espai de control dòping. Els espais que també s’han comprovat han estat les zones on s’instal·laran els grans equipaments que desplacen les televisions internacionals des d’on dirigiran la cobertura i la realització, en termes televisius, de l’esdeveniment.

El director esportiu de les Finals 2023, Santi López ha explicat que el “feedback de la visita és molt positiu. Hem avançat i innovat amb propostes que poden millorar les passades finals del 2019, tant en l’àmbit de les curses com per la comoditat dels espectadors que vinguin a la nova edició”.