La competició popular Baqueira Race by Movistar es reinventa el 2024 per a més diversió

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

L´esdeveniment per descobrir l´estació i dissenyat per a la màxima diversió és la Baqueira Race by Movistar Ski and Snowboard Experience previst per al dissabte 24 de febrer. Les inscripcions ja estan obertes i tots els que hi participin podran optar al sorteig de material d’esquí i la festa prevista per diumenge al Baqueira Bar 1500.

Amb més de 100 km disponibles a l’estació de la Val d’Aran i les Valls d’Àneu s’ha dissenyat el recorregut i activitats de la Baqueira Race by Movistar (antigament anomenada BBB Experience) perquè tots els participants puguin tastar activitats que habitualment no fan i descobrir diferents zones de l’Estació.

Esdeveniment obert a tothom
Es tracta d’una competició “Open” on es poden inscriure de manera individual tots aquells que tinguin més de 6 anys (tot i que els més petits hauran d’anar acompanyats). El preu és de 15€ i de 25€ si es vol adquirir l’assegurança. Està previst que s’iniciï l’esdeveniment a les 10 del matí del dissabte 24 de febrer i que els darrers participants completin el recorregut i les activitats a les 15 h. Amb un període entre 15 minuts després d’aquesta hora està previst el sorteig de material per a tots els participants al village de l’esdeveniment. El diumenge 25 a les 13 h està previst el lliurament de premis i la festa al Baqueira Bar 1500.

A nivell competitiu la Baqueira Race by Movistar 2024 ofereix als inscrits disputar tres proves molt diferents: el fàcil boardercross, a la pista del mateix nom al Blanhiblar; l’eslàlom gegant (GS), a l’Stadium Fernández Ochoa de Beret i el freeride, a la zona inferior de la Pala Gran a Bonaigua, a Peülla. Si bé és cert que la participació és individual, el més divertit és ajuntar-se amb altres participants als trams d’enllaç o fer-la en família. La prova de freeride seran puntuada conforme el criteri de cadascun dels jutges i les baixades de boardercross i GS es puntuaran segons el temps realitzat.

Molt més que la lluita contra el crono
Però és que a més de mesurar-se contra el crono o seduir els jutges amb la destresa fora pista, els participants podran sumar punts extra realitzant quatre selfies a les balises que situades als punts més alts de l’estació (Superior del TSD Blanhiblar, Superior TQ Saumet, Superior del TSD Manaud i Superior TSD (Tuc de la Llança). Cada imatge sumarà 15 punts per passar per cada balisa, haurà de ser validat amb la targeta de cada corredor.

Per inscripcions i més informació aneu al enllaç de la web de Baqueira.

Per recollir dorsals i el xip de carrera (que s’hauran de tornar en acabar l’esdeveniment) el divendres 23 de febrer a l’hotel Montarto de 17 a 20 hi el dissabte 24 de febrer al Village de Baqueira 1500 (al costat de Ràdio Aran) de 9 a 11 h

Programa Baqueira Race by Movistar:
Divendres 23 de febrer
11:00 – 16:00: Inscripcions a Baqueira 1500
17:00 – 20:00: Entrega de dorsals i xip a l’Hotel Montarto

Dissabte 24 de febrer
9:00h: Recollida de dorsals i inscripcions presencials al Village de Baqueira 1.500
10:00h: Inici de les proves open
14:00h: Finalització de las proves GS i SBX
15:00h: Finalització prova Freeride i Selfies
15:15h: Sorteig de fantàstics regals al Village Baqueira 1.500

Diumenge 25 de febrer a les 13.00h
Festa i entrega de Premis al Bar “Baqueira 1500”

Agenda cap de setmana 17 i 18 febrer
Campionat de Catalunya de Velocitat esquí alpí
Dissabte 17 SG categoria U14
Diumenge 18 SG categoria U16
Stadium de Beret
Organitzen CEVA i CAEI

Verified by ExactMetrics