Grandvalira mantindrà oberts els sectors del Pas de la Casa i Grau Roig fins al 16 d’abril

Més articles

Com serà el juny 2023, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

El Pirineu de Lleida acull 8 festivals de senderisme

Els itineraris de natura, que tindran lloc entre els...

Ordino Arcalís inicia l’estiu 2023, obrint el Mirador Solar de Tristaina

Ordino Arcalís enceta la temporada d’estiu aquest dissabte...

Rànquing forfets venuts als Pirineus 2022-2023

Encara que ja fa dies que la temporada 2022-23...

Les 5 claus per a treure el màxim profit a la teva bicicleta aquest estiu

Després del parèntesi de l'hivern són moltes les persones...

Compartir

Els sectors de Soldeu, El Tarter, Canillo i Encamp de Grandvalira avançaran el tancament de la temporada i el proper dilluns 10 d’abril serà l’últim dia. Tot i això, els sectors del Pas de la Casa i Grau Roig continuaran oberts fins al diumenge 16 d’abril. La decisió s’ha pres a causa de la manca de neu provocada per les altes temperatures de les darreres setmanes, que han fet que l’estació no pugui oferir les condicions desitjades als clients en aquestes zones.


Malgrat tot, el nombre de reserves per a la pròxima setmana ha motivat Grandvalira a destinar tots els seus esforços i equips de terreny als sectors del Pas de la Casa i de Grau Roig on, gràcies a les nevades del cap de setmana i a un petit descens de les temperatures que permetran conservar la neu amb bones condicions fins al 16 d’abril.
Grandvalira posarà en marxa a partir d’aquest dilluns el servei d’autobusos gratuïts per als clients amb qualsevol forfet de Grandvalira Resorts, que permetrà desplaçar-se entre els diferents sectors, des del Funicamp fins a l’aparcament de Grau Roig amb les parades habituals.
Per la seva part, Ordino Arcalís també manté la previsió d’obertura fins al 16 d’abril degut a les bones condicions que ofereix actualment. Amb les nevades del cap de setmana i la petita baixada de temperatures, l’estació ordinenca disposa del 70% del domini esquiable obert amb gruixos de fins a 80 cm de neu.