Grandvalira inaugura demà la pista de tubbing més llarga d’Europa

Related

Head número al campionat del món d’esquí 2023

Els atletes HEAD, els World Cup Rebels anoten una...

Aramón inicia els tràmits per l’unió Formigal amb Astún

Formigal,s,a, societat del Grup Aramón, ha iniciat els tràmits...

Les claus de l’èxit de les Finals Copa del Món a Grandvalira

En plena ressaca després de les jornades viscudes a...

Compartir

Grandvalira estrena demà dissabte 28 de gener una de les grans novetats de la temporada, l’Snowtubbing by Dots ubicat al sector Pas de la Casa i que, amb els seus 350 metres de descens, passa a ser la pista de tubbing més llarga d’Europa. El tubbing consisteix a lliscar per la muntanya sobre un dònut inflable, i en el cas de l’Snowtubbing by Dots s’ha anat més enllà i s’ha dissenyat un circuit amb nombrosos viratges i dos túnels que passen per sota de les pistes d’esquí que el doten d’encara més emoció. El traçat permetrà assolir velocitats de fins a 60 km/h convertint-lo així en una vivència plena d’adrenalina que entusiasmarà grans i petits.

La nova atracció, amb el Pas de la Casa al fons

El nou Snowtubbing by Dots podrà continuar operatiu un cop s’hagi post el sol i més enllà de l’horari de les pistes d’esquí gràcies al sistema d’il·luminació que s’hi ha instal·lat. Es tracta d’un sistema de baix consum i que, com les pistes d’esquí nocturn, s’abasteix al 100% amb l’energia produïda per la central hidroelèctrica de Pessons, que ha estat inaugurada recentment, i les noves plaques fotovoltaiques a les teulades de diversos edificis de l’estació.


D’aquesta forma, l’Snowtubbing by Dots se suma a l’oferta nocturna lúdicoesportiva del poble del Pas de la Casa juntament amb l’opció de l’esquí nocturn i amb el snowpark Sunset Park Henrik Harlaut by night ubicat al sector del Peretol.
L’horari habitual de l’Snowtubbing by Dots serà cada dia de 12 h a 17 h, ampliant-se fins a les 21 h els dijous i els dissabtes, horari en què també està actiu l’esquí nocturn. A partir del 2 de febrer i fins al 4 de març, ambdues activitats estaran obertes cada dia de la setmana de 12 h a 21 h.