Gener atapeït d’activitats a Els Angles

Més articles

Compartir

Atapeïda agenda d’activitats pel primer mes ,del acabat de estrenar any 2018 a l’estació del Capcir, Els Angles.

Comencem per Reis

Els Reis Mags arribaran a la plaça del castell de les Angles el dia 5 a les  sis de la tarda .Després passejarant pel poble amb els gegants de les Angles fins a arribar al telecabina on tots els nens podran donar la carta als Reis Mags. Per acabar i acomiadar els reis mags,que marxaran amb màquines trepitjaneu per repartir tots els regals, s’oferirà una xocolatada popular.

Cartell de la Traça

Traça Catalana

El diumenge 7 de gener, torna un any més, la cursa Traça Catalana,  un prova d’esquí de muntanya per equips o individual, amb sortida des de l’altiplà de Bigorre i un recorregut de 20 km que arribarà fins als llacs de Comporelles passant per la muntanya de Roc d’Aude i la muntanya Llaret amb un desnivell positiu de 1200m i paisatges únics.

L’imatge icònica de Garosnow

Garosnow, el festival dance a la neu

El germà petit de Garorock, fanàtic de les muntanyes, fanàtic d’espais oberts i a la recerca d’emocions de tota mena, Garosnow és un festival de música dance, itinerant amb l’únic leitmotiv: Música, Ride & Cool Attitude!

Després d’haver reunit l’any passat més de 2.000 participants … Garosnow torna els dies 12, 13 i 14 de gener de 2018 a Les Angles per a la 6a edició. Un esdeveniment que cal no perdre, un programa ple de sensacions, un còctel tan sorprenent com explosiu …

 

Verified by ExactMetrics