Esquí Vintage per Carnestoltes a Baqueira Beret

Més articles

Compartir

Per a dissabte 10 de febrer Baqueira Beret ha preparat un carnaval amb la temàtica de vestimenta vintage d’esquí i snowboard per retornar a les pistes el colorit fluor dels 80, els tons bàsics dels 60, l’hippisme dels 70 o els “monos” extragrans dels 90. L’estació anima a desempolsar els vestits de pares i avis dels armaris en una jornada acompanyada d’animacions, concursos, música i sorteigs durant tot el dia.

A partir de les 11:00, a Baqueira 1.500, s’iniciaran animacions gratuïtes amb el pinta cares infantil i el photocall Instax per a tots els que vagin a pistes disfressats. Es premiaran les disfresses de tots aquells que es vesteixin amb vestits d’esquí i snowboard de dècades passades, com més vintage la disfressa més possibilitats de guanyar el concurs i de passar un gran dia diferent i divertit a pistes.

Dins de les activitats previstes destaca el pinta cares infantil: a partir de les 11 h i fins al migdia, tots els nens que s’acostin a Baqueira 1.500 podran pintar-se la cara com més els agradi.

D’altra banda, el Photocall Instax estarà a disposició de les persones que es disfressin i passin pel photocall, podran fer-se una foto en aquest format i endur-se-la de record.

S’ha preparat un concurs fotogràfic a Instagram entre les 9:00 a les 14:00 on es triaran les millors disfresses amb la temàtica ski vintage. Per participar-hi cal seguir el compte oficial de l’Estació @baqueira_beret, fer-se una foto a qualsevol telecadira, etiquetar Baqueira Beret i posar al comentari el nom del telecadira o de la pista on es va fer la foto i el hashtag #TuVsBaqueira (cal recordar que el perfil de l’usuari ha de ser públic durant el concurs). Els guanyadors es publicaran a l’Instagram de Baqueira Beret el mateix dissabte de carnaval. El lliurament de premis es farà a Baqueira 1.500 sobre les 15.00.

Nevicaaaaaa mitica marca de roba dels 90’s

Per Carnaval, l’Estació no oblida la música que a partir de les 13.00 sonarà al Baqueira Bar 1.500 de la mà de DJ Yuli que ha preparat una sessió específica amb temes vintage per acabar el dia d’esquí d’acord amb la disfressa triada. Al Moët Winter Lounge també hi haurà música en directe per part de DJ Faby.

Agenda:
10/02/2024 – Carnaval 2024: Ski Vintage. Animacions, concurs, DJ Yuli i sorteig durant tot el dia.
Baqueira 1500 a partir de les 11 h

10 i 11/02/2024 – 2a Fase Copa España Movistar SBX-SX
Beret a partir de les 10 h

10 i 11/02/2024 Trofeu Amics de Montgarri-Audi quattro Cup
Prova del calendari Audi quattro Cup organitzada pel CAEI al Stadium Fernández Ochoa de Beret

Verified by ExactMetrics