El pont de desembre a Baqueira Beret: 85.000 esquiadors

Més articles

Compartir

Baqueira Beret ha viscut un pont de desembre amb gran ambient i afluència de visitants. 85.000 esquiadors i snowboarders han gaudit d’uns dies festius amb bones condicions meteorològiques i de neu, gràcies a les recents nevades. L’equip de muntanya que no ha parat de treballar per a oferir el millor servei en pistes.

Un pont de la puríssima 2022 que destaca per l’obertura gairebé total de l’estació amb més de 150 km esquiables que han anat baixant a causa de les altes temperatures fins als 120km en els últims dies de la setmana. Una mitjana de 9.500 esquiadors/dia han pogut lliscar-se per un centenar de pistes de tots els nivells repartides entre Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver i amb tots els remuntadors en ple funcionament.
Una dada significativa ja que durant els primers dies del pont, ha estat la primera estació del món a obrir tants quilòmetres d’aquesta temporada 2022-2023, seguit de l’americana Big Sky Resort i la suïssa Ischgl.

Tots els serveis han estat oberts i sense aglomeracions, els clients s’han distribuït al llarg de tota la setmana evitant acumulacions importants.
Els 25 punts de restauració han donat servei en les seves diferents terrasses i establiments repartits per tota l’Estació; cal destacar el nou punt de venda de carn bovina madurada Summatura situat a la terrassa de Baqueira 2.200, així com el après ski de Baqueira 1500 i Moët Winter Lounge on el bon ambient, la música i la meteorologia han estat els protagonistes.
Els més petits han gaudit de la neu i dels parcs infantils Baqueira SnowCAMP amb els seus primers passos en la neu envoltats de bones condicions.
L’Hotel de Baqueira Beret, l’Hotel Montarto, ha estat al 70% de la seva ocupació durant tota la setmana, arribant al 90% en els dies de més afluència de visitants.

El nou telecadira Dossau es va inaugurar divendres passat 2 de desembre; més de 35.000 esquiadors han pogut gaudir del nou remuntador situat a Beret i descobrir les noves pistes marcades aquesta temporada.

 

Verified by ExactMetrics