El Festival LET’S SNOW BCN’18, prem el crono per al compte enrere

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Ultimant els detalls per obrir les portes del gran Festival Anual d’Esquí i Esports de Muntanya que es celebrarà els dies 10 i 11 de novembre de 2018 Al Poble Espanyol de Barcelona.

 

“Sí, efectivament, s’estan ultimant els preparatius per a la gran festa”, expliquen els organitzadors de LET’S SNOW. El Festival és gairebé a punt perquè els propers dies 9, 10 i 11 de novembre, al Poble Espanyol de Barcelona, ​​es dispari el tret de sortida i arrenqui la nova temporada de neu, des de la ciutat de Barcelona, ​​amb moltíssimes activitats i propostes per a tots els públics.

“El Festival LET’S SNOW BCN és un projecte festiu que promou la Cultura de la Neu i els Esports de Muntanya i, per això, construeix, des de Barcelona i fins als cims més alts, un pont entre la ciutadania i aquest univers. Es tracta d’un pont d’experiència i, sobretot, de descobriment i diversió “, afegeix l’Organització.

Seguidors i visitants són els grans protagonistes de LET’S SNOW BCN

Els grans protagonistes de LET’S SNOW són els seus seguidors i ho seran els seus visitants quan, el dia 9 de novembre al Poble Espanyol de Barcelona, ​​l’esdeveniment obri les seves portes al públic. Perquè els/les visitants puguin protagonitzar l’experiència, el Festival ha congregat d’altres protagonistes: els sectors que implica aquest univers esportiu, els seus projectes i els seus noms propis. “Volíem comptar amb la immensa majoria d’actors que conformen la cadena de valor de l’esport de neu i muntanya i propiciar la proximitat entre ells i els ciutadans/es. Estem molt satisfets per la resposta de participació “, apunten els organitzadors.

Posada en escena d’agents de l’univers LET’S SNOW BCN

De moment, als escenaris LET’S SNOW, pujaran ja, entre d’altres: 26 estacions d’esquí, 6 Departaments i / o Secretaries de la Generalitat de Catalunya, consells comarcals, federacions, Turisme Barcelona, ​​Diputacions, més de 10 entitats dedicades al servei sociocultural, institucions culturals, marques esportives, alimentació, restauració, atletes, experts, testimonis vivencials i motor.

Precisament en aquest últim camp, el del motor, destaca Suzuki, la marca de vehicles que, de mà del seu concessionari de referència, Suzuki Clotet Motor, és un dels grans patrocinadors de LET’S SNOW . Ho és també Loteria de Catalunya, amb la Grossa de Cap d’Any equipada d’esquiadora, que vendrà -en persona- els bitllets del gran sorteig als/les visitants del Festival. LET’S SNOW BCN compta amb un número propi del sorteig que commemora la data de la primera ascensió catalana a l’Everest (Hem fet el cim! 28885)

Exposició activa

Institucions, entitats, estacions d’esquí, oficines de turisme, agències de viatges, centres de formació, consells comarcals, marques comercials … es donen a conèixer, exhibeixen interessants i sorprenents propostes per a la nova temporada i conviden el/la visitant a moltes activitats.

Activitats i tallers

El Festival LET’S SNOW proposa una gran quantitat d’activitats i tallers de caire molt divers, des de l’activitat més lúdica, que convida el visitant a practicar rollersking, a llançar-se per una tirolina, a geolocalitzar premis i guanyar-los, a practicar esquí virtual, jugar amb els e-sport o a pujar a un trineu arrossegat per gossos …; passant per tallers, basats en l’aprenentatge més actiu i divertit, com trucs per a la pràctica de l’esquí de muntanya, Pilatwalk, marxa nòrdica, trail, BTT per als més menuts, posar cadenes als pneumàtics, encerat d’esquís i personalització de botes, entre molts d’altres. https://letssnowbcn.com/activitats-2/

LET’S TALK, el Congrés del Festival anuncia interessants converses i debats de qualitat

LET’S SNOW BCN actua d’observatori de les tendències que travessen la muntanya, aquelles que la configuren constantment. En cada edició, LET’S TALK, el Congrés LET’S SNOW, destaca el més interessant i nou i ho divulga per compartir-ho-: reptes esportius, digitalitat i muntanya, fites de sostenibilitat, anàlisi de recursos, seguretat, nous models d’experiència, propostes de formació, avenços científics … A LET’S TALK, grans experts d’àmbits molt diversos “conversaran” sobre tots aquests temes i obriran debat.

Aposta per un format de Congrés adreçat a tots els públics

LET’S SNOW innova en conjugació de formats de comunicació i segments de públic objectiu, obrint el Congrés al públic més jove.

Els organitzadors expliquen que “precisament arran del plantejament d’un dels temes d’aquesta edició, candidatura JJOO d’hivern Pirineus-Barcelona”, ​​LET’S SNOW es va plantejar: ¿quina edat defineix el segment de població que pot construir i protagonitzar un repte com uns Jocs Olímpics d’Hivern Pirineus-Barcelona?”. La resposta va conduir a l’anàlisi, per part dels organitzadors, de l’interès que podia tenir convocar aquests/es ‘joves d’avui’ i possibles participants de ‘demà’ donant-los veu en el debat.

LET’S SNOW va decidir, a més, estendre la fórmula a tot el Congrés: “I per què no sobre tots els temes? Obrim el format a les noves generacions “. A partir d’aquí, LET’S SNOW proposa que el Congrés LET’S TALK, com a format comunicatiu, convoqui i activi culturalment aquest públic ‘menor’, que no es contempla mai com a audiència en aquest tipus d’activitats culturals. “Els joves i ‘els més joves’ són també grans protagonistes actius de LET’S SNOW BCN. Sens dubte “, afirmen des de la cúpula del Festival.

 

Un Festival amb un dels reptes més solidaris

LET’S SNOW BCN organitza, juntament amb el Banc de Sang i Teixits, una acció de macro-donació de sang. Durant el desenvolupament del Festival, els visitants podran donar sang i contribuir solidàriament a aquesta acció que pretén un repte sense xifres. Organitzadors: “Perseguim el ‘com més, més i moltíssimes més …, millor’. La decisió d’aquesta acció es deriva no només de la gran afluència de públic amb què preveiem que comptarà el Festival, sinó també perquè no dubtem que la sang esportiva és sang molt sana. Estem d’acord, oi? “.

Altres perles del Festival

Meet & Greet amb les mascotes de les estacions d’esquí per a tots els amants de personatges entranyables i les fotografies de record o “postureig”; photocall a cada racó del Poble Espanyol; mercat d’ocasió per a una aposta sostenible; i cinema, molt cinema documental dotat de guions impactants i imatges espectaculars, que inspiraran el seguidor i el/la visitant.

Ser conscient dels decurs de la Història dels esports de muntanya, mentre es passeja per les instal·lacions entremig de precioses fotografies i cartells històrics que, en forma d’exposició-itinerari, són mostra del desenvolupament esportiu, social i tecnològic.

LET’S FEEL MUSIC

A sumar a la proposta global de LET’S SNOW – i entre d’altres sorpreses que s’anunciaran pròximament-, queda LET’S FEEL MUSIC. Al calendari de les tasques de producció, el “to do LET’S SNOW BCN’18” dels organitzadors del Festival, es troba la Música en majúscules. – Practicar esport i sentir la muntanya sense sense música? “Gairebé inimaginable i, en un festival, encara menys. Els instants de silenci tenen cabuda a les altures, al paisatge ‘natural’. En una festa com LET’S SNOW BCN, la música és imprescindible”, responen des de LET’S SNOW. Per això, el Festival comptarà amb una important oferta musical, que passa per un macro-concert nocturn aprè- sport a cel obert sobre Barcelona, seguit de l’actuació de DJ’s after, en format chill-out; i nombroses performances musicals itinerants por las instal·lacions, amb regust de sorpresa i emoció remember when.

L’organització del Festival LET’S SNOW BCN conclou exposant:
“LET’S SNOW BCN envolta l’experiència amb aires de festa i, sota aquest to i amb aquest ritme, promou un Festival amb vocació d’esdeveniment anual que dóna veu a noves veus i amplifica la d’aquells que contribueixen a fer que la muntanya i els esports que s’hi practiquen siguin una realitat concreta, viva i estimulant que gaudeix el present, l’analitza i mira cap al futur de forma responsable.

LET’S SNOW apropa a la ciutadania l’univers de l’esquí i els esports de muntanya per descobrir-ho, conèixer-lo millor, entendre’l, aprendre i, sobretot, per valorar, estimar i fer créixer aquesta parcel·la Esportiva-Cultural de forma lúdica, participativa i / o professional, però sempre sostenible “.

Verified by ExactMetrics