El crac Aurélien Ducroz formarà els riders de Eldorado Freeride Junior a Boí Taüll

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

El bicampió mundial de freeride participa aquest cap de setmana a la formació dels joves talents que estan cridats a petar-ho en el futur inmediat a l’escena del freeride.
L’estrena de ELDORADO FREERIDE JUNIOR a Boí Taüll els dies 20 i 21 de gener arriba amb una inesperada sorpresa: la visita del mite del freeride Aurélien Ducroz. El francès, que es va proclamar campió mundial el 2009 i 2011, és el convidat estrella del cap de setmana i sense cap dubte serà de gran ajuda als joves riders en la seva formació.

Foto (C) https://aurelienducroz.com

Aurélien Ducroz és als seus 33 anys un dels majors exponents del freeride i de l’esport extrem. Nascut al paradís de Chamonix en el si d’una família de guies de muntanya, l’esquí forma part de la genètica de Ducroz. Els seus 7 podis en 10 anys en el FREERIDE WORLD TOUR amb un subcampionat i 4 victòries en la XTREME de Verbier mostren la magnitud d’aquest esportista les línies inspiraran als participants de ELDORADO FREERIDE JUNIOR.

L’estació de Boí Taüll inaugura la competició de ELDORADO FREERIDE JUNIOR 2018 i, entre les activitats de formació dels riders, s’inclou una conferència d’Aurélien Ducroz que inclourà un descens de freeride per la Vall de Moró.
L’esforç de Boí Taüll per posicionar-se entre les estacions de referència de freeride al Pirineu ha estat notable en els últims anys, i bona prova d’això és el seu compromís amb la formació de talent d’aquesta espectacular disciplina. Per segon any consecutiu Boí Taüll forma part del circuit de ELDORADO FREERIDE JUNIOR i en la seva aposta per crear base de freeride ha aconseguit atraure un dels grans d’aquest esport com és Aurélien Ducroz.

Verified by ExactMetrics