El Club d’Esquí Solsona celebra el seu 50è aniversari

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Enguany el Club d’Esquí Solsona celebra el seu cinquantè aniversari (1973-2023) i entre els actes commemoratius cal destacar l’exposició “50 anys del Club d’Esquí Solsona” que tindrà lloc a la Sala Gris (C. Sant Miquel, 9 de Solsona) els caps de setmana i festius des del 2 de desembre fins el 7 de gener.


Durant la construcció de l’estació del Port del Comte un grup d’esquiadors solsonins van organitzar el “I Descens de les Morreres” i aquest fet, afegit a diferents episodis que es van anar succeïnt des de 1941, va desencadenar que el 23 de Juny de 1973 nasqués el Club d’Esquí Solsona amb 454 socis.

Membres del club fent escalfaments al pla de Port

Des d’aleshores la raó de ser del Club ha estat el foment de l’esquí de base i l’apropament de la pràctica d’aquest esport a la ciutat i la resta de la comarca, així com també la Catalunya central. Amb la creació l’any 1975 de l’esquip de competició el Club ha destacat per l’exitosa actuació dels seus corredors.

Cartell de l’exposició, no us la perdeu!

A l’exposició s’hi podran veure esquís fabricats durant aquests 50 anys, des dels més antics del 1973 fins als de fabricació més recent del 2023.
Les dates i els horaris d’obertura de l’exposició “50 anys del Club d’Esquí Solsona” les podeu consultar en detall al web del Club .

Verified by ExactMetrics