Desnivell 100% esquiable a Masella a partir d’avui i més de 25km de pistes pel cap de setmana

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

De cara aquest quart cap de setmana de la temporada 2017-18, és a dir per aquest 2 i 3 de desembre, l’estació Masella amplia el número de pistes, amb l’obertura de 25 km esquiables. Avui divendres ja està operatiu el 100% del desnivell esquiable, així ja es podrà esquiar des del cim de la Tosa-2535 m fins el Pla de Masella-1600 m, realitzant el 100% del desnivell esquiable, que representa el desnivell més important del Pirineu de Girona. Això implica que s’obriran dos remuntadors molt importants, les cadires  Jumbo Tosa i TGV.

Imatges d’ahir dijous. Masella està celebrant els 50 anys de molt bona manera

La previsió pel cap de setmana és obrir amb gruixos de neu: 30 a 40 cm de neu pols. Amb 19 pistes ( a les pistes ja obertes hi afegirem l’obertura de les següents vermelles: Davallada, Esquirols, Central, Tosa Vermella, Panoràmica Superior. Les següents blaves: La Plana Superior i Masovera. I la següent verda: Telecorda del Pla de Masella. Accés a pistes obert per Coma Oriola-1950 m i Pla de Masella-1600 m.

Arribada de la cadira a Cap del Bosc

El nombre de pistes i remuntadors oberts augmentarà de cara el Pont de la Puríssima, gràcies a les nevades previstes per aquest divendres i aquest dissabte i, també, pel fred previst que permetrà produir neu de molt bona qualitat.

 

Verified by ExactMetrics