Confirmat! el 14 desembre obren la temporada les estacions d’esquí catalanes

Related

Compartir

Avui divendres 11 de desembre hem rebut el comunicat de l’ACEM, Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i Activitats de Muntanya on confirma els millors desitjos pels amants de la muntanya i de la neu: Dilluns vinent 14 de desembre obriran les estacions catalanes!

Amb el paquet de neu que els ha caigut a Baqueira…dilluns començarem a tastar la neuuuuu

Tal com detalla el comunicat, juntament amb el Govern de la Generalitat i el seu pla progressiu d’obertura de les activitats, han decidit posar data a la temporada de neu i de forma conjunta el dilluns vinent. Remarquen que “a la primera fase obrirem d’una manera progressiva i gradual amb una limitació de la venda de forfets en funció de l’àrea oberta en cada moment per evitar aglomeracions”. També ens recorden un dels efectes covid i és que “la venda de forfets es farà exclusivament en línia i de forma anticipada per tal d’evitar les cues de primeres hores a les taquilles”.

Neu a dojo i canons a tope!

Així doncs, malgrat un retard important en les dates, per fi, s’ha donat via lliure a un clam del sector de la neu, no només d’estacions, si no del teixit d’empreses que envolten l’esquí i que són vitals per la gent de les valls pirinenques. Nens i nenes ara sí que podrem tenir un Nadal ben blanc. Per cert, no oblidem, amb aquesta boníssima notícia, els consells i obligacions de cadascú, no només a les pistes d’esquí:

La seguretat i la salut són les nostres prioritats. Cal que siguem responsables i respectar en tot moment les directrius de les autoritats sanitàries, així com de les indicacions de les estacions.