Els esquiadors de la Federació Catalana tornen dels entrenaments a Nova Zelanda

Més articles

L’Aran Hostel de Salardú tanca amb èxit la seva primera temporada d’hivern

Després de l’èxit de la temporada d’hivern superant les...

Rànquing 10 estacions dels Pirineus, forfets venuts temporada 23/24

Enllestida, per desgràcia, la temporada de neu a les...

Grandvalira Resorts, Balanç temporada de neu 23/24: superen els 2 milions dies esquí

La segona temporada d’hivern amb totes les estacions d’Andorra...

Balanç temporada de neu 23/24 a Masella: fregant els 300.000 esquiadors

Ahir diumenge 14 d’abril de 2024, Masella ha finalitzat...

Compartir

Els esquiadors tecnificats de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern tornen a Catalunya després de tres setmanes de concentració a les estacions d’esquí de Nova Zelanda.
El passat 20 d’agost, l’equip de tecnificació d’esquí alpí de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern iniciaven un viatge cap a Nova Zelanda, on ha tingut lloc la tercera concentració de pretemporada del conjunt dels esquiadors. Aquestes setmanes, han entrenat a tres estacions neozelandeses aprofitant el bon estat de les pistes d’esquí.

 

Els primers dies de concentració van tenir lloc a l’estació de Mt Hutt, van continuar la concentració a l’estació d’Ohau, també van esquiar a l’estació de Mount Dobson i van posar punt i final a aquesta experiència a l’estació d’esquí de Roundhill.
La concentració ha servit per poder fer treball de tècnica per pista, així com entrenaments específics a traçats d’eslàlom gegant i eslàlom. També s’han desenvolupat entrenaments de condicionament físic en sec a les dues localitats que han visitat aquestes setmanes: Methven i Lake Tekapo.


Els entrenaments a pista els ha coordinat el tècnic Maurizio Marcacci, juntament amb els tècnics adjunts Edu Rabat i Marta Jiménez i els entrenaments de condicionament físic els ha gestionat Jaime Hortal, preparador físic de l’equip. Tot plegat, coordinat per Lluís Breitfuss, director esportiu de la FCEH.
Ara, l’equip de tecnificació s’instal·larà al centre de la Val d’Aran on desenvoluparan entrenaments específics de condicionament físic, fins al pròxim 8 d’octubre, quan marxin a Stubai, Àustria.

Verified by ExactMetrics