Els esquiadors de la Federació Catalana tornen dels entrenaments a Nova Zelanda

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Els esquiadors tecnificats de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern tornen a Catalunya després de tres setmanes de concentració a les estacions d’esquí de Nova Zelanda.
El passat 20 d’agost, l’equip de tecnificació d’esquí alpí de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern iniciaven un viatge cap a Nova Zelanda, on ha tingut lloc la tercera concentració de pretemporada del conjunt dels esquiadors. Aquestes setmanes, han entrenat a tres estacions neozelandeses aprofitant el bon estat de les pistes d’esquí.

 

Els primers dies de concentració van tenir lloc a l’estació de Mt Hutt, van continuar la concentració a l’estació d’Ohau, també van esquiar a l’estació de Mount Dobson i van posar punt i final a aquesta experiència a l’estació d’esquí de Roundhill.
La concentració ha servit per poder fer treball de tècnica per pista, així com entrenaments específics a traçats d’eslàlom gegant i eslàlom. També s’han desenvolupat entrenaments de condicionament físic en sec a les dues localitats que han visitat aquestes setmanes: Methven i Lake Tekapo.


Els entrenaments a pista els ha coordinat el tècnic Maurizio Marcacci, juntament amb els tècnics adjunts Edu Rabat i Marta Jiménez i els entrenaments de condicionament físic els ha gestionat Jaime Hortal, preparador físic de l’equip. Tot plegat, coordinat per Lluís Breitfuss, director esportiu de la FCEH.
Ara, l’equip de tecnificació s’instal·larà al centre de la Val d’Aran on desenvoluparan entrenaments específics de condicionament físic, fins al pròxim 8 d’octubre, quan marxin a Stubai, Àustria.

Verified by ExactMetrics