El control de la neu favorable, dona llum verda a la competició a la pista Avet de la Copa del Món 24

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Llum verda per la Copa del Món femenina d’esquí alpí Soldeu 2024. La Federació Internacional d’Esquí (FIS) ha validat aquest migdia mitjançant l’’snow control’ l’escenari de competició que acollirà dues curses del gran circ blanc els dies 10 i 11 de febrer.

©Oliver Kinchella / Filmic

El traçat de l’Avet compleix amb les condicions que es requereixen per acollir les proves tècniques d’eslàlom gegant i eslàlom. En concret, els indicadors de densitat de neu i la granulometria son actualment “excel·lents” segons ha informat el director de cursa, Santi López. I hi ha afegit: “Des de la sortida fins a l’arribada de la pista la neu està molt homogènia. Això vol dir que s’ha fet un gran treball perquè la densitat de neu i la duresa és molt similar en tots els trams”.

©Oliver Kinchella / Filmic

Des de la FIS, amb un gest de confiança, s’ha encarregat la missió a l’organització de fer tots els test a la neu. Santi López, juntament amb els caps de pista David Fillet i Xoque Bellsolà; el secretari general, Marc Mitjana i el cap de màquines adjunt de Grandvalira ENSISA, Robert Lindsey han realitzat del procediment.

©Oliver Kinchella / Filmic

La pista Avet acull fins aquest dissabte entrenaments dels equips de França, Estats Units, Andorra i de Joan Verdú, que ha aprofitat les condicions òptimes del traçat per preparar la Copa del Món de Bansko (Bulgària). A partir de diumenge la pista romandrà tancada per realitzar els últims preparatius.

Verified by ExactMetrics