David Samper agafa el relleu de Mònica Bosch a la FCEH

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Mònica Bosch, presidenta de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) des de l’octubre de 2020, ha suspès temporalment les seves funcions al capdavant de l’entitat després d’acceptar l’encàrrec del Govern de la Generalitat per coordinar l’actual projecte olímpic i paralímpic Pirineus Barcelona 2030.
Davant la incompatibilitat d’ambdós càrrecs, i en concórrer circumstàncies que ho justifiquen, Bosch ha decidit deixar temporalment la presidència de la FCEH, que assumeix David Samper. Amb una àmplia trajectòria com a membre de la Junta Directiva de la Federació i actual vicepresident primer, Samper afronta aquest nou repte amb il·lusió i empenta, en un moment transcendent per als esports d’hivern catalans. Una figura que coneix vastament la Federació, que oferirà continuïtat dins de l’actual projecte i que és de la total confiança de la Junta Directiva.

Mònica Bosch va rebre recentment l’encàrrec, de part de la Conselleria de Presidència de la Generalitat de Catalunya, de coordinar l’actual projecte olímpic, que s’inicia amb el recorregut de consulta al territori i que, en cas afirmatiu, viurà un desenvolupament de la mateixa candidatura.

Amb aquest pas, el Govern valora l’extens coneixement que té l’exesquiadora olímpica dels esports d’hivern i del projecte olímpic, amb el qual porta treballant des de fa anys -inicialment com a responsable d’Esports de l’Oficina Tècnica Barcelona-Pirineus 2022-. Tanmateix, el Govern també valora el seu perfil exclusivament tècnic i no polític.

La nova posició de Mònica Bosch suposa, a més, un reconeixement al paper que juga la FCEH dins del projecte olímpic i paralímpic Pirineus Barcelona, i mostra la seva solidesa com a entitat de referència dels esports d’hivern. La Federació sempre ha demanat una implicació més activa, argumentant el seu vessant més tècnic i esportiu, i en cap cas amb una vinculació política.

En la carta que ha fet arribar als clubs associats a la FCEH i a les institucions vinculades, Bosch ha posat èmfasi en els beneficis que aquesta implicació pot reportar als clubs, esportistes, tècnics i altres agents estretament relacionats amb els esports d’hivern, així com a la mateixa Federació. I ha assenyalat que, un cop finalitzi la seva vinculació contractual amb la Generalitat de Catalunya, té la voluntat de tornar a exercir el seu càrrec com a presidenta de la FCEH.

Verified by ExactMetrics