Aymar Navarro participarà al Freeride World Tour23

Més articles

Ja hi ha data Copa Europa esquí masculí a Soldeu: 3-4 febrer 2025

El sector Soldeu de Grandvalira torna a la competició...

North Face i Icebreaker, connectats per a la natura

North Face, marca líder de productes outdoor, i Icebreaker,...

La candidatura Andorra 2029 encara la recta final per l’elecció de la seu dels Mundials

La candidatura Andorra 2029 prem l’accelerador per acostar-se al...

Compartir

El Freeride World Tour anuncia que el llegendari esquiador aranès, Aymar Navarro, serà un altre dels wildcard per a aquesta temporada en la categoria d’esquí homes. Aymar es reincorpora a la llista d’esquiadors d’elit afegint intensitat al tour, i per descomptat en la parada de Baqueira Beret, amb el seu estil d’alt voltatge i les seves línies exposades, que sempre acosten a aquest radical esquiador de 33 anys als podis de diferents esdeveniments.

Estem d’enhorabona, tornarem a gaudir dels dos aranesos Aymar Navarro y Abel Moga

La passió pel freeride d’Aymar va sorgir a la Val d’Aran, on va néixer. Amb el seu estil inconfusible, sempre ataca les línies d’alta muntanya més emocionants, a les quals pocs competidors s’atreveixen a accedir, portant més enllà el límit del que és possible fer sobre uns esquís. Això li converteix en un fer rival, i li va valer una tercera posició en el Verbier Xtreme del FWT21, el seu millor resultat fins avui. Durant les seves cinc temporades en el tour, Aymar ha estat entre els deu millors esquiadors en nombrosos esdeveniments, sense oblidar la seva àmplia experiència en la sèrie FWT Qualifiers, en les quals es va iniciar en 2012. A més, la passió de Aymar pels documentals d’esquí, South Lines i Drop in a Life són alguns dels quals ha protagonitzat, li ha portat a maximitzar el seu temps a les muntanyes, proporcionant-li una excel·lent preparació per a enfrontar-se als reptes del freeride de competició.

L’esquiador aranès va sofrir una greu caiguda en el Bec donis Rosses durant el Xtreme Verbier del FWT22, en la qual va quedar inconscient i es va fracturar una espatlla. No obstant això, Aymar s’ha esforçat al màxim per recuperar la forma i ja està totalment preparat per a tornar a enfrontar-se als millors del món, i per a continuar fent vibrar al seu cada vegada major club de fans amb el seu esquí tècnic d’alta velocitat.

“No podria estar més agraït a tots pel suport constant que he rebut en els bons moments, i especialment en els més difícils. Gràcies pels vostres ànims, la vostra empatia i la vostra paciència durant aquests mesos en què heu demostrat veritable respecte per tot el que comporta ser esportista professional.”— Aymar Navarro, atleta del FWT

L’Estació aranesa serà per segon any consecutiu escenari de l’espectacle ofert pel rider local que tant ha dedicat perquè Baqueira Beret sigui ja una parada imprescindible en el circuit mundial Freeride World Tour.

Verified by ExactMetrics