Cap de setmana amb +100km esquiable, sol i gastronomía de nivell a Baqueira Beret

Més articles

El millor freeride del món es veurà aquesta setmana a Baqueira Beret

El FIS Freeride World Tour by Peak Performance inaugura...

Baqueira Beret tanca un molt bon Nadal amb 130 km de pistes obertes

Baqueira Beret acomiada les vacances de Nadal amb un...

Les estacions andorranes tanquen el millor Nadal dels darrers cinc anys

Les estacions de Grandvalira Resorts -Ordino Arcalís, Pal Arinsal...

Afluència rècord a les estacions d’esquí de Catalunya Nord aquest Nadal

Les estacions d'esquí de Neiges Catalans (Cambre d’Ase, Font-Romeu...

Compartir

Menjar bé forma part de tota experiència turística com cal i per això la restauració de Baqueira Beret es reforça cada temporada per oferir racons gastronòmics únics. A més, el cap de setmana del 3 i 4 de febrer compta amb l’al·licient de la celebració de la Marxa Beret amb gairebé un miler de participants gaudint de l’esquí de fons entre el Pla de Beret i Orri.

La terrassa del Moet Chandon Lounge

Amb més de 100 km de pistes en previsió d’obertura pel cap de setmana del 3 i 4 de febrer i uns gruixos entre 75 i 105 cm de neu dura-primavera, l’estació de Val d’Aran i Valls d’Àneu continua oferint els seus restaurants d’alt nivell a tots els seus visitants.

El nou espai La Choza. Foto. laneucat

La novetat per a aquest hivern en restauració ve de la mà del record amb la cafeteria La Choza, nom recuperat del mític telecadira ja desaparegut a l’àrea de Baqueira. És un espai totalment renovat amb un interiorisme alpí sobri però molt funcional i està situat sota el Restaurant Cinco Jotas de 1800.

La barra principal del Refugi San Miguel a Cap de Port
La terrassa del Cinco Jotas

L’Estació disposa de 24 establiments de restauració i cinc són restaurants temàtics repartits en pistes entre les diferents àrees de Baqueira. A l’est al Cap del Port de la Bonaigua i al costat del pàrquing hi ha el Refugi San Miguel. Ofereix una selecció de cerveses i begudes premium, així com exquisides racions i tapes al llarg de l’àmplia barra, a les taules amb tamboret alt o a les butaques disposades a l’estada.

 

 

 

 

Verified by ExactMetrics