BUFF fa una crida per a cuidar, actuar i protegir el medi ambient en el Dia Internacional de les Muntanyes

Més articles

Recta final pel projecte d’ampliació pistes a Grandvalira

El projecte d'ampliació de l'àrea esquiable al domini andorrà...

Les estacions de Grandvalira Resorts assoleixen una bona temporada d’estiu

Les estacions de Grandvalira Resorts tanquen el tram més...

Perquè m’estimo Andorra

Avui 8 de setembre és la Diada nacional del...

Restaurant Jean Leon a Soldeu (Andorra)

Situat al Pla d'Espiolets a 2.250 metres, enmig del...

Compartir

Cada cop són més les empreses, especialment del món outdoor, que van aplicant mesures per protegir i tenir cura del medi ambient. Amb el confinament provocat per la COVID-19, la Terra ha pogut gaudir d’un respir i nombroses zones naturals han experimentat una millora significativa. És per això que, coincidint amb el Dia Internacional de les Muntanyes, la marca catalana BUFF®, experta en accessoris de coll i cap per a gaudir de l’aire lliure, ha volgut fer una crida social a preservar la biodiversitat i a actuar amb responsabilitat per a no
tornar a destruir el que s’ha guanyat durant aquests últims mesos.

El Dia Internacional de la Muntanya vol celebrar la vida que aquestes ens ofereixen perquè prenguem consciència i siguem respectuosos amb elles per a continuar gaudint-les durant molt de temps, ja que el canvi climàtic, l’agricultura no sostenible, la contaminació, l’extracció de recursos naturals i la caça furtiva estan tenint un efecte devastador no sols en la biodiversitat de les muntanyes sinó també de les persones que depenen d’elles.

PROGRAMA ‘DO MORE NOW’

BUFF® porta anys desenvolupant el seu programa de sostenibilitat DO MORE NOW, en el qual s’inclouen les diferents accions i iniciatives que la marca duu a terme com a part del seu compromís amb i per a la naturalesa. Aquest programa es basa en tres clars objectius: actuar,
protegir i cuidar més.

  • Actuar més: Incrementant el nombre d’accessoris fets a partir de fibres naturals i productes reciclats, com per exemple ampolles de plàstic. Aquest 2020 s’han usat mes de 12,5 milions d’ampolles de plàstic per a produir accessoris BUFF®.
  • Protegir més: Ajudant al planeta participant activament en projectes sostenibles per a la preservació de la naturalesa des d’iniciatives locals fins a projectes internacionals organitzats per European Outdoor Conservation Association (EOCA).
  • Cuidar més: Treballant dia a dia per a millorar el benestar de les persones que formen part de la companyia i del territori, donant un impuls a la col·laboració local per a créixer conjuntament de manera sostenible. El 95% de la producció de la marca es troba en l’àrea de Barcelona.

A més d’aquest programa, compta amb la implementació d’un Sistema de gestió de Responsabilitat Corporativa basat en la norma europea SGE21. Així mateix, recentment s’ha unit a la iniciativa Climate Action Corps com a membres fundadors per a liderar un canvi en la indústria outdoor per a fer front al canvi climàtic. Es tracta d’un moviment promogut per la Outdoor Industry Association (OIA).

BUFF® APOSTA PER LA SOSTENIBILITAT I EL TERRITORI AMB UN 90% DE LA FABRICACIÓ A CATALUNYA

Els orígens de BUFF® es troben a Igualada, Espanya, i en la passió pel motociclisme del fundador de l’empresa, Joan Rojas. Fa gairebé 30 anys, el seu estil de vida urbà i amor pels esports li van portar a crear el primer tubular multifuncional, el BUFF® Original headwear. Avui dia, la gamma de productes és molt més àmplia, oferint una gran varietat d’accessoris per a esportistes d’alta intensitat, per a amants del running i/o del ioga, per a aquells que practiquen diverses activitats a l’aire lliure i, també, per a un estil de vida urbà.

Amb productes actualment disponibles en més de 70 països, la missió de BUFF® és proporcionar accessoris d’alta qualitat amb un disseny innovador. Capells, tubulars, headbands, roba de running, gorres, etc, es dissenyen en la seu de Catalunya i el 90% d’aquests productes es fabriquen a la regió. La protecció
mediambiental i la sostenibilitat en la producció i els materials són part de l’ADN de BUFF®, sent l’ús de polièster reciclat i de llana merino certificada alguns dels components integrals de cada col·lecció. BUFF® és per a tots els que gaudeixen de cada moment amb passió i s’enfoquen en l’essencial.

Més info: BUFF DO MORE NOW

Verified by ExactMetrics