Boí Taüll tanca la temporada d’estiu amb 43.902 pernoctacions, un 8% més respecte a la temporada anterior

Més articles

Compartir

El complex turístic, no només ha consolidat els bons resultats de l’estiu anterior, sinó que els ha incrementat amb quasi el 100% d’ocupació durant el mes d’agost.

L’estació d’esquí i muntanya lleidatana de Boí Taüll, la més alta dels Pirineus, no només ha consolidat els bons resultats del passat estiu, sinó que els ha incrementat amb quasi el 100% d’ocupació durant el mes d’agost i ha tancat la temporada d’estiu amb un augment del 8,73% en les pernoctacions acumulades.

Espectacular imatge de la pleta de Boí Taüll

En concret, s’han venut 13.783 habitacions contra les 13.251 de l’estiu anterior (+4,01%) i el número de pernoctacions ha augmentat fins les 43.902 (+8,73%).

Tot i aquests significatius augments en ocupació, la temporada d’estiu se salda amb una baixada d’un -4,55% a la facturació global a causa, principalment, de les ofertes que s’han llançat per no perdre competitivitat enfront dels atractius preus dels hotels de costa.

D’altra banda, l’oficina d’activitats ha superat en un 33,60% la de la temporada passada. També ha sigut molt exitosa l’explotació del SPA del Aparthotel Augusta****, que ha experimentat un creixement del 30,97%.

Els esdeveniments esportius i culturals programats per aquest estiu, com la Copa Catalana Internacional de BTT 2018, el Buff Epic Trail Aigüestortes Sant Maurici i el Gran Fondo la Falla Vall de Boí, també han contribuït a la consecució d’aquests bons resultats.

Activitats culturals durant tot l’estiu han amenitzat la zona

Una temporada que ha acabat amb força i dóna pas a una altra que també promet. Boí Taüll té previst oferir l’Aparthotel & SPA Augusta**** tots els caps de setmana, fins al pont del Pilar inclòs. Així mateix, si les condicions de la neu ho permeten, la temporada d’hivern començarà divendres 30 de novembre, els responsables del Ressort presentaran llavors novetats per satisfer la creixent demanda que el destí ha experimentat durant el present any.

Per la seva part Xavier González, Director General de Boí Taüll, ha comentat: “Sense desmerèixer els importants esforços realitzats pels equips comercials i, molt especialment, la nostra central de reserves, que ha defensat habitació per habitació, plaça a plaça durant tot l’estiu, els atractius que ofereix la Vall de Boí, com pot ser el Parc Nacions d’Aigüestortes i Llac de Sant Maurici, el conjunt d’esglésies romàniques declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, així com les festes de les Falles, també declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, expliquen en gran mesura l’èxit del destí”.

Verified by ExactMetrics