Boí Taüll, reconeguda com la millor estació d’esquí de l’Estat de l’any 2020 a la gala dels World Ski Awards

Més articles

Compartir

L’estació ribagorçana Boí Taüll, rep per tercer any consecutiu aquest guardó que reconeix internacionalment la seva excel·lència en el turisme de neu i la situa al capdavant del sector
El suport mostrat per les persones usuàries ha estat de nou clau per a la candidatura de l’estació ja que el vot popular ha facilitat que hagi estat guardonada Boí Taüll es prepara per a la seva primera temporada integrada a l’estructura d’FGC, amb una ferma aposta per la digitalització, millores a la cafeteria de la base de l’estació i una atractiva proposta de producte per als practicants de l’esquí de muntanya FGC.

Com ens agrada aquesta estació!

Triplet de Boí

Ni un ni dos, tres!  per tercer any consecutiu, ha estat guardonada com la millor estació d’esquí de l’Estat, a l’edició 2020 del premis World Ski Awards. Aquests guardons, que s’entreguen a estacions d’esquí i hotels des de l’any 2013, els promou l’organització internacional World Travel Awards que, des del 1993, organitza aquesta i altres entregues de premis a l’excel·lència en el sector del turisme. L’elecció de les estacions guardonades es realitza mitjançant una votació popular que es promou entre els aficionats a l’esquí i professionals del sector turístic dels viatges de neu (hotelers, agències…).

La direcció de l’estació destaca que aquest reconeixement és fruit del treball intens de l’equip humà de l’estació i agraeix, un any més, la fidelitat de les persones usuàries que han emès el seu vot favorable a la candidatura de l’estació, que fa extensiva a la Vall de Boí i a l’Alta Ribagorça com a destí hivernal de referència.

D’aquí va sortir l’expressió del nostre company @peppont : #neuxampany

Preparats per la nova temporada

Boí Taüll encara ara la temporada 2020-2021, la primera dins de l’estructura de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), amb una ferma aposta per la digitalització. Seguint la línia de la resta d’estacions de muntanya d’FGC, Boí Taüll incorpora el nou sistema automàtic d’accés a les instal·lacions a través de màquines Check-in per a la recollida dels forfets. A banda, s’activa un nou sistema de comandes per la restauració a través del mòbil, que permet realitzar reserves sense necessitat de fer cues i una vegada la comanda està tramitada, es recull al punt de recollida. Boí Taüll disposa d’excel·lents forapistes per practicar esquí de muntanya en zones properes a l’estació, amb cims superiors als 2.500 metres.

Verified by ExactMetrics