Boí Taüll, balanç Puríssima: més de 15.000 esquiadors

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

L’estació d’esquí i muntanya lleidatana de BoíTaüll, ha iniciat la temporada d’hivern superant els 5.000 dies d’esquí acumulats i aconseguint un 90% d’ocupació hotelera, després de la jornada de ponts que ha tingut lloc entre el divendres 2 i el diumenge 11 de desembre.

La ubicació estratègica de l’estació ha permès als seus visitants gaudir d’una cota de neu superior a la mitjana durant els dos trams del megapont, que han comptat amb una mínima de 30 cm i una màxima de 160 cm de qualitat de pols. Una situació que, al costat del temps assolellat, ha propiciat un ascens exponencial de l’ocupació hotelera, que ha evolucionat des del 60% a la primera part del pont fins arribar a un 90% al final. Així, després d’una arrencada moderada en la primera fase, l’alta assistència registrada entre divendres 9 i el dissabte 10 (amb 2.500 persones diàries) va disparar l’ocupació en el segon tram.

Boi Taull dalt
Espectaculars gruixos de neu a les zones altes, fins a 1metre i mig!

Una xifra positiva determinada també per una arrencada de temporada excepcional que va reunir més de 1.000 esquiadors en una jornada de portes obertes (amb forfet gratuït), l’estació Boí Taüll Resort ja ha superat la facturació total del mes de desembre de l’any 2015, que es va veure afectat per la falta de neu soferta a la zona.

Al llarg de la setmana, els usuaris provinents majoritàriament de Catalunya, Madrid i la zona de Llevant han valorat positivament l’estat de l’estació i les millores proposades per aquesta temporada.

Verified by ExactMetrics