Baquèira obrirà temporada el dissabte 18 de novembre

Més articles

Compartir

Les fortes nevades i el fred intens de les últimes setmanes, que ha propiciat una abundant producció de neu, permetran obrir el sector de Baqueira amb 25 pistes en funcionament sumant 30 km de traçats oberts i uns gruixos màxims de neu de fins a 50 cm a la cota 2500m.

La nova temporada ha arribat amb moltes ganes a l’estació. El novembre ha començat amb molta neu i un fort fred ideal per avançar el començament de l’hivern, esportivament parlant. Condicions ideals per a ser optimistes de cara a l’obertura de l’estació en principi prevista pel darrer cap de setmana de novembre però que finalment serà el dissabte 18 de novembre el dia escollit per calçar-se de nou els esquís.

S’obrirà la zona central de Baqueira amb tots els remuntadors en funcionament excepte el Telecabina i el TDS (telecadira desembragable) Pla de Baqueira. Per tant, estaran en funcionament els TDS Bosc, Mirador, Era Cabana, Jorge Jordana i el TS Esquirós. També els teleesquís Rabadà i les tres cintes de la zona de debutants. A través d’aquests remuntadors s’accedirà a 25 traçats amb un total de 30 km de pistes.

Els gruixos a pistes després de les nevades i la producció de neu sumen 40 cm a 1800 m i 50 cm a 2500 m. Unes quantitats gens menyspreables tenint en compte l’època de l’any en què estem i que servirà per sentir aquesta sensació única que significa posar-se els esquís o snowboard amb bona neu abans de l’arribada de l’hivern.

Està previst un preu especial del forfet que serà de 30 € per a adults i 20 € per a nens. L’estació mantindrà obert el seu funcionament entre setmana ja de manera estable, si la meteorologia ho permet, fins al dia previst de tancament que serà el 8 d’abril. Els responsables tècnics estan treballant per fer possible l’obertura de més pistes i remuntadors a partir del dissabte 25 de novembre quan les tarifes passaran a ser les previstes per a la temporada 17-18 de 51,50 € Adult i 34 € l’infantil.

Quant a serveis, els esquiadors que pugin aquest cap de setmana es portaran una grata sorpresa ja que estrenaran el nou Restaurant del Bosc a Baqueira 1800. També estarà obert el Pàrrec d’Orri (no estarà obert encara el Moët Winter Lounge) i també les taquilles d’Orri i les d’oficines de Baqueira 1500 entre les 8:00 hi les 19:00 h (no les de Ruda). Es podrà comprar el forfet de dia o bé els que tinguin el forfet de temporada podran recollir-lo a les esmentades oficines.

D’altra banda, també estarà obert el lloguer Ski Service situat a Baqueira 1.500 i en la cota 1.800 i es podran contractar els serveis de guarda-esquís i botes per a tota la temporada situats a Ruda, Baqueira 1500 i Baqueira 1800.

 

Verified by ExactMetrics