Baqueira disposa de 115km de pistes per cel·lebrar el Dia Mundial de la Neu

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Amb una previsió d’obertura de pistes de 115 km esquiables per al proper cap de setmana i en el marc del Dia Mundial de la Neu, Baqueira Beret celebrarà la 5a edició de la competició popular BBB Ski and Snowboard Race Experience. La cita, que tindrà lloc el 19 i 20 de gener, serà una experiència única sobre la neu en la qual els participants descobriran tots els racons de l’estació barrejant competicions amb selfies.

El cap de setmana del 19 i 20 de gener, Baqueira Beret celebrarà al World Snow Day (Dia Mundial de la Neu) i dins de la seva programació inclourà la cinquena edició del BBB Ski and Snowboard Race Experience. Esdeveniment popular dissenyat per a tot tipus d’esquiadors i surfistes de neu que siguin majors de 6 anys, característica que la converteix en la proposta ideal per gaudir de la neu amb amics i família. Durant la cita, a més, els participants descobriran de primer mà tots els racons de l’estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu.

Dissabte 19, de 10:00 a 15:00 h, les persones inscrites podran realitzar les 3 proves de l’esdeveniment: boardercross, a la pista És marmotes de Beret; eslàlom gegant (GS), al Stadium de Baqueira i freeride, a la zona inferior de la Pala Gran a Bonaigua, Peülla. Si bé és cert que la participació és individual, el divertit és ajuntar-se amb altres participants en els trams d’enllaç o fer-la en família.

Les proves de boardercross i GS es puntuaran segons el temps realitzat i la de freeride d’acord amb el criteri dels jutges. La puntuació també formarà part de la diversió, ja que els participants podran sumar punts extra si es fan selfies a les balises situades en diferents punts de l’estació: Parrec Blanhiblar, Cap de Baqueira, superior TQ Tuc de la Llança i Refugi Sant Miguel de Bonaigua. Cada imatge sumarà 25 punts validant amb la polsera. Els guanyadors de cada categoria (homes i dones) rebran un trofeu.

A les 16:30 h de dissabte es durà a terme el sorteig de regals al village situat a Baqueira 1500 i a les 18:15 h es realitzarà una baixada de torxes (prèvia inscripció).

Categories
Les categories, tant femenines com masculines, es divideixen en:

Infantil: de 6 a 11 anys (2013 – 2008)
Juvenil: de 12 a 18 anys (2007 – 2001)
Sènior: de 19 a 29 anys (2000 – 1990)
Veterans 1: de 30 a 50 anys (1989 – 1969)
Veterans 2: més de 50 (> 1968)

 

 

Verified by ExactMetrics