Baqueira Beret s’acomiada d’un estiu molt positiu i ja prepara l’hivern

Més articles

La presentació de la candidatura andorrana, ho peta a Zuric

Un esdeveniment d’esquí alpí mai vist. Una evolució del...

Recta final pel projecte d’ampliació pistes a Grandvalira

El projecte d'ampliació de l'àrea esquiable al domini andorrà...

Les estacions de Grandvalira Resorts assoleixen una bona temporada d’estiu

Les estacions de Grandvalira Resorts tanquen el tram més...

Perquè m’estimo Andorra

Avui 8 de setembre és la Diada nacional del...

Compartir

Baqueira Beret ha ofert les activitats d’estiu des de l’1 de juliol fins al 3 de setembre amb la BTT i el senderisme com les més sol·licitades i acompanyades d’una oferta gastronòmica d’alçada a la mateixa estació.

Els nous circuits de BTT han estat claus per a un augment superior al 60% de la pràctica de la bicicleta de muntanya a les instal·lacions de Baqueira Beret respecte a l’estiu 2022. Els senders ciclables estaven repartits entre els més endurers situats a Baqueira i els anomenats “flow trails” molt fàcils i per a tota la família entre Beret i Orri. Sens dubte, la varietat oferta per l’estació ha estat clau per atraure un públic molt divers que trobava rutes per a cada nivell.

Els remuntadors Tsd. Clòt der Os a Beret i Tsd. Bosque a Baqueira han estat oberts per facilitar l’accés tant als senders a peu per excursions a les zones altes i també per arribar de manera directa als “flow trails” de BTT, que també han estat transitables en les dues direccions sense necessitat de remuntadors encara que sí d’unes bones cames o bé de bicicleta elèctrica.

Cal destacar que, incloent-hi l’oferta de l’estació, la Vall d’Aran disposa de 900 km de rutes marcades pel Conselh Generau d’Aran i que compten a Baqueira amb el suport de l’Ajuntament del Naut Aran.

Pel que fa als senders a peu, el que ha tingut més èxit ha estat el circular de Lacs deth Clòt der Os, a Beret, amb una longitud de gairebé 3 km i un desnivell fàcil de 116 m accessible el seu inici a través del remuntador del mateix nom.

A Baqueira també ha estat possible aquest estiu el lloguer de motos i bicicletes elèctriques per a tots els nivells, classes de ioga al Bar Baqueira 1500 amb esmorzar inclòs i les passejades a cavall a Beret. Sumant-hi, altres activitats al llarg de la Vall d’Aran com els descensos de barrancs, el ràfting o l’Aran Park d’animals salvatges, entre d’altres.

Allotjament, restauració i concerts d’alçada
L’hotel Montarto, renovat en gran part, ha estat l’enclavament per a les famílies, ciclistes o senzillament els que buscaven un hotel d’alçada amb spa, àmplia piscina i jardí. Pels clients s’han ofert gratuïtament les excursions de descobriment de la Vall d’Aran amb el reconegut guia i naturalista Ignacio Aldea. Al voltant del Montarto els restaurants Borda Lobato i el Wine Bar by Viña Pomal han afegit el toc gastronòmic a la zona del Fòrum. Destaquem els concerts a la Borda Lobato, les sessions de ioga al Baqueira Bar 1500 on els esmorzars i aperitius estaven a l’ordre del dia. A Beret el restaurant Pla de Beret amb menú gourmet i cuina de mercat ha completat aquesta variada oferta estival amb el seu punt àlgid a la nit d’observació de les Perseides.

Baqueira Beret es troba ja centrada en la temporada d’hivern 2023-2024 i de fet el forfet de temporada ja està a la venda anticipada amb condicions especials, més informació a l’enllaç.

D’altra banda, ja es poden reservar les vacances d’hivern de forma directa i amb el millor preu a l’enllaç.

 

 

 

 

 

Verified by ExactMetrics