Baqueira Beret obrirà les tres àrees esquiables parcialment el proper cap de setmana

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

L’estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu té previst obrir el dissabte 3 de desembre 38 pistes que sumen 55 km de traçats i posarà en funcionament 26 remuntadors repartits per les tres zones esquiables de Baqueira, Beret i Bonaigua.

Després d’una setmana en funcionament i amb fins a 20 km de pistes obertes a la zona de Baqueira, l’incessant treball de producció de neu i dels equips de preparació de pistes permetran, si les condicions meteorològiques acompanyen, l’obertura de 55 km esquiables per al dissabte 3 de desembre. Els gruixos actualment a l’estació oscil·len entre els 5 i els 25 cm de neu fresada a pistes.

baqueira1
Imatge d’avui mateix a Baqueira

Els 26 remuntadors oberts que donaran accés a les 38 pistes esquiables seran en els telecadires Tsd. Jesús Serra, Tsd. Dera Reina, Ts. Pla de Beret i el Tq. Saumet a Beret. A Baqueira estaran en marxa tots els remuntadors de l’àrea excepte Tq. Rabadà i la zona de Bonaigua tindrà totes les seves instal·lacions en funcionament. El preu del forfet a partir de dissabte serà el de tarifa de la temporada 16/17, 50 € adult i 33 € infantil. Les taquilles de tots els accessos estaran obertes.

Pel que fa a la restauració, a Bonaigua donaran servei al Refugi Sant Miquel i la cafeteria Bonaigua; a Baqueira el restaurant 5J Grill, la cafeteria i self service Bosc, el bar 1.800 i l’Info-Café. A Orri seguiran oberts al Moët Winter Lounge i el Pàrrec Orri. Finalment, a Beret estaran en funcionament el Self-Service i bar Er Audeth a més de les terrasses.

Pel que fa a botigues i lloguer, Baqueira Store y a Ruda i estaran oberts també els 6 punts de lloguer de l’estació situats en els nuclis de Baqueira 1500, Ruda 1500, Baqueira 1800, Beret 1850, Bonaigua 2072 i també a l’Hotel Montarto. Els guarda-esquís a peu de pistes estaran també a disposició dels clients.

De fet, a la zona del Fòrum de Baqueira, l’Hotel Montarto obrirà les portes el divendres 2 de desembre juntament amb la restauració a la seva zona noble: el Winebar by Vinya Pomal. També obrirà el bar de copes Drinkery. Està també previst posar en funcionament la nova Borda Lobato, al costat de l’hotel en una borda de les originals de Baqueira, amb la seva nova oferta de restauració de plats a racions i cuina d’alta muntanya.

Verified by ExactMetrics