Baqueira Beret estrena temporada el proper dissabte 26 de novembre

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Tal com ho ha avançat aquest migdia el director comercial, Xavi Ubeira, a la presentació de la temporada de neu a Barcelona, l’estació de la Vall d’Aran i Valls d’Àneu inaugurarà la temporada en la data prevista de obertura dissabte que ve 26 de novembre obrint parcialment les zones de Baqueira i Bonaigua.
Gràcies a les nevades d’aquests últims dies, que han acumulat fins a 30 i 40 cm, i les baixes temperatures que han permès la producció de neu, es posarà en marxa l’àrea de Baqueira i la connexió amb Bonaigua amb un total de 29 pistes i 12 remuntadors oberts que donaran accés a 36 km esquiables.

La nova temporada 2022-2023 s’inaugurarà el dissabte 26 de novembre. Els remuntadors oberts per a l’estrena a la zona de Baqueira seran el TC Baqueira, TSD Bosque, TSD Pla de Baqueira, TSD Cabana, TSD Jorge Jordana, TS Esquirós, TQ Rabadá i les cintes Carreretes 1 i 2, Infantil i Bosque.
El preu de dia del forfet serà especial amb un cost de 38€ el d’adult i 25€ l’infantil, fins el dia 3 de desembre que passarà a tenir la tarifa general.
A partir de la propera setmana està previst obrir la resta de sectors del domini esquiable si es confirmen les previsions de neu i si les condicions ho permeten.

Pel que fa a la restauració l’Estació oferirà la cafeteria Bosque, Bar 1500, Moët Winter Lounge i el Refugi San Miguel a Bonaigua. Al nucli de Baqueira Wine Bar Viña Pomal i Piano Bar a l’Hotel Montarto també estaran oberts.

A partir d’avui mateix, ja es poden recarregar els suports BaqueiraPASS i BaqueiraTICKET de manera online, ja sigui tenint el suport o comprant per anticipat els dies d’esquí i posteriorment vincular la recàrrega a un suport BaqueiraTICKET quan es disposi d’ell. Aquest suport pot adquirir-se de manera gratuïta en els punts d’informació de l’Estació, així com en hotels de les dues Valls (Vall d’Aran i Valls d’Àneu) i altres punts col·laboradors.

L’agència de Viatges Baqueira ofereix per a aquest inici de temporada disponibilitat d’allotjament i la millor experiència amb la qualitat i garantia de Baqueira Beret per a tots aquells aficionats a l’esquí i snowboard que no es vulguin perdre els primers girs de la temporada.

Verified by ExactMetrics