Baquèira amplia aquest dissabte 25, l’àrea esquiable: 75 quilòmetres!

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Excel·lent inici de temporada per l’estació amb un total de 31 remuntadors i 49 pistes obertes entre Baqueira, Beret i Bonaigua que permetran gaudir d’una gran part de l’estació . De fet, està previst que els remuntadors funcionin integrament a Baqueira i Bonaigua i gairebe en un 70% a Beret.

La meteorologia de novembre ha aportat abundants nevades que han permès uns gruixos generosos per l’època entre 20 cm a la cota 1.800 i 50 cm a 2.500. A més, els equips tècnics de l’estació han produit neu el que ha reforçat els zones especialment visitades per esquiadors i surfistes de neu.

Imatge captada avui 23NOV , a Baquèira han començat a tope la temporada de neu!

L’estació posara a diposició dels visitants un total de 49 pistes: 6 verdes, 30 blaves, 12 vermelles i 1 negra. Planter suficient com per començar la temporada sense repetir durante tot el dia. El preu del forfet a partir de dissabte passarà a ser tarifa habitual de 51,50 € preu d’adult i 34 € preu infantil.

A més, està ja en funcionament l’Audi Ski Kronos situat al costat de la cafeteria Baqueira 2.200. És tracta d’una activitat que és pot fer en família i amb amics per veure qui és més ràpid baixant per un senzill traçat de gegant. La baixada i el temps quedan gravats en vídeo i a els esquiadors poden descarregar-la a www.baqueira.es i compartir-la en xarxes socials.

Quant a serveis, estaran oberts tots els punts de lloguer i venda de Ski Service Baqueira Store (Baqueira 1.500, Ruda, Beret i Bonaigua) així com a els principals serveis de restauració de les 3 Àrees i a els serveis de guarderia i parcs infantils de 1500, 1800 i Beret (de 9.30 a 16.30h). L’horari d’oficines a Baqueira 1500, per a aquells que hagin de recollir el forfet de temporada, serà de 8.15 a 19h sense interrupció.

Les bones condicions de neu auguran un excel·lent pont de la Immaculada i asseguren les vacances de Nadal, pel que està plenament activa la central de reserves en línia de l’estació que garanteix els millors preus de l’oferta hotelera de la Val d’ Aran i un servei d’alta calidad.

Verified by ExactMetrics