Aymar Navarro nominat a esquiador europeu de l’any

Related

Quina roba has de posar-te si vas a la neu

La pregunta que molta gent és fa quan prepara...

Avui obre temporada 22-23 Arcalís, demà Masella

Ordino Arcalís avança l’obertura de pistes avui dijous 1...

Baqueira Beret estrena temporada el proper dissabte 26 de novembre

Tal com ho ha avançat aquest migdia el director...

Les novetats a Grandvalira Resorts per a la temporada 2022-23

Grandvalira Resorts Andorra ha presentat aquest matí les novetats...

Aymar Navarro participarà al Freeride World Tour23

El Freeride World Tour anuncia que el llegendari esquiador...

Compartir

Arriba una nova edició del European Skier of The Year, un reconeixement que du a terme el magazine digital de neu Downdays amb el suport de Monster. A l’edició d’enguany apareix un dels riders amb més projecció de les nostres terres, Aymar Navarro.

Aymar Navarro (foto: redbull)

En aquesta competició es tenen en compte els riders que han aconseguit bons resultats en competicions, ja sigui de freestyle o freeride, així com la presència que tenen a nivell de mitjans. Altres riders ben coneguts per nosaltres ja han estat reconeguts per aquest premi, com és el cas de l’andorrà Noah Albaladejo, qui va aconseguir la primera posició al 2015.

Ja us parlàvem fa poc de la presentació de South Lines 2017, la segona entrega del film enregistrat a l’hemisferi sud amb companyia de Adrià Millan i Txema Trull, i Snowmads, el projecte enregistrat a Grècia juntament amb altres riders de projecció internacional. De ben segur que aquests dos films juntament amb la tercera posició aconseguida la temporada passada en el Freeride World Tour han fet que l’Aymar estigui entre els riders proposats a skier of the year.

Aymar Navarro, nominat a European Skier of the Year
Aymar Navarro, nominat a European Skier of the Year

Si el voleu ajudar, podeu recolzar-lo en el següent enllaç: 2017 European Skier of the Year. Les votacions estan obertes fins el 25 de Novembre a les 20:00hrs, per tant no us podeu adormir! Haureu de seleccionar 10 riders i votar perquè puguin entrar a la següent ronda. Molta sort nano!!! 😉