Avui obre temporada 22-23 Arcalís, demà Masella

Related

Compartir

Ordino Arcalís avança l’obertura de pistes avui dijous 1 de desembre. Les nevades dels darrers dies i la baixada de les temperatures, que han permès produir neu de cultiu, garanteixen la posada a punt de l’estació ordinenca un dia abans del previst i amb bones condicions, amb un 40% de les pistes obertes i el 25% dels remuntadors actius. Concretament, el Telecabina de Tristaina, el TSD Basera, el TSD La Coma i el TK Orri estaran oberts des d’aquest dijous a partir de les 9 hores, mentre que Terragalls, la Coma, la Balma, la part baixa de l’Hortell, la Canaleta, els Orris i el Túnel seran les pistes disponibles per als esquiadors. Paral·lelament, els equips tècnics de l’estació continuaran treballant per habilitar més pistes i ginys de cara al cap de setmana, i també durant el pont de la Puríssima.

Pinta macu de nassos com està Arcalís

Així mateix, des d’aquest dijous també obriran l’escola d’esquí de Planells, el jardí de neu, la guarderia, les botigues de lloguer de material i les taquilles de l’Hortell. En aquest sentit, els clients dels Forfets de Temporada de Grandvalira Resorts ara també podran recollir els seus passis en aquest punt de l’Hortell. Pel que fa als punts de restauració, estaran oberts els restaurants la Coma i l’Hortell, mentre que al restaurant Planells estarà disponible la cafeteria i el fast food.

 

I demà, obre Masella

Les darreres nevades, el fred i els treballs a pistes han permès obrir amb bones condicions.
L’obertura prevista serà de 14 pistes que sumen 28 km esquiables, els sectors oberts: 6 sectors (Pla de Masella, Bosc d’Alp, Cap del Bosc, Coma Oriola, Coma Pregona i la Tosa).

El Pla de Masella aquests dies

Pel que fa a remuntadors, estaran en funcionament set, entre els quals els telecadires de Coma Oriola, Jumbo Tosa i Masella Jet. Això permet gaudir del 100% del desnivell esquiable amb 935 m (des de la Tosa-2535 m al Pla de Masella-1600m). Accés a pistes: Per Coma Oriola-1950 m i Pla de Masella-1600 m. I el millor! L’estació romandrà ja oberta ininterrompudament (inclosos dies feiners), tota la temporada fins l’abril o maig del 23!