Afer Bode Miller, Head respon

Més articles

Com serà el juny 2023, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

El Pirineu de Lleida acull 8 festivals de senderisme

Els itineraris de natura, que tindran lloc entre els...

Ordino Arcalís inicia l’estiu 2023, obrint el Mirador Solar de Tristaina

Ordino Arcalís enceta la temporada d’estiu aquest dissabte...

Rànquing forfets venuts als Pirineus 2022-2023

Encara que ja fa dies que la temporada 2022-23...

Les 5 claus per a treure el màxim profit a la teva bicicleta aquest estiu

Després del parèntesi de l'hivern són moltes les persones...

Compartir

Comunicat oficial de Head, arran de la polèmica amb l’esquiador Bode Miller

HEAD ha estat recentment denunciat per Bode Miller, per la qual cosa, Bode Miller impugna les seves obligacions de conformitat amb l’acord de patrocini de HEAD la temporada 2015. Bode Miller li va comunicar a HEAD la seva intenció de retirar-se de les curses d’esquí i va demanar un favor personal perquè el seu contracte fos rescindit un any abans amb l’objectiu d’entrar en una altra companyia d’esquí per al seu benefici personal.

HEAD va arribar a un acord amb el seu manager per alliberar-lo del seu contracte basant-se en la seva decisió de deixar d’esquiar i amb la condició que si canviava d’opinió decidís no competir amb una altra equipació que no fos HEAD (esquís, botes i fixacions), fins la Copa del Món 2016-2017.

Bode Miller va estar d’acord amb tot això i així es va estipular en l’acord de rescissió. Tot i això, Bode Miller va anunciar recentment que violaria l’acord. HEAD intentarà que Bode compleixi amb la seva paraula tal com s’estipula en el contracte i està decidit a que competeixi amb esquís HEAD, com està obligat a fer.

Johan Eliasch, President i Director Executiu de HEAD va comentar: “Estic realment decebut que Bode no compleixi amb la seva paraula i que intenti violar l’acord a aquest efecte. Prendrem totes les mesures requerides perquè es facin complir els nostres drets contra Bode. Dit això, HEAD tornaria a donar la benvinguda a Bode a la Copa del Món però ha de ser amb l’equip HEAD “.

Per la seva banda, Rainer Salzgeber, director de l’equip d’esquí HEAD va afegir: “Per descomptat que m’encantaria veure competir de nou a Bode però ha de ser amb l’equip de HEAD”.