Adéu al projecte Puigmal2900. La societat en liquidació judicial

Més articles

L’Aran Hostel de Salardú tanca amb èxit la seva primera temporada d’hivern

Després de l’èxit de la temporada d’hivern superant les...

Rànquing 10 estacions dels Pirineus, forfets venuts temporada 23/24

Enllestida, per desgràcia, la temporada de neu a les...

Grandvalira Resorts, Balanç temporada de neu 23/24: superen els 2 milions dies esquí

La segona temporada d’hivern amb totes les estacions d’Andorra...

Balanç temporada de neu 23/24 a Masella: fregant els 300.000 esquiadors

Ahir diumenge 14 d’abril de 2024, Masella ha finalitzat...

Compartir

Aquest és el comunicat oficial de Puigmal2900 comunicant el final del seu projecte. Esperem que en breu es pugui recuperar aquesta iniciativa que tant de profit tindria per a la Cerdanya:

És amb immensa tristesa que anunciem el final del Projecte Puigmal2900. La liquidació judicial de la societat va ser dictada pel jutjat mercantil de Perpinyà el 19 d’octubre de 2023.

​Volem agrair als nostres empleats que han treballat molt a consciència fins l’últim dia, als 169 socis francesos i espanyols que han donat suport al finançament i a l’activitat de Puigmal2900, als deu temporers que han fet funcionar la finca per al gran plaer dels nostres 5.000 clients, el nostre soci de càtering Riberach que havia creat una oferta gastronòmica molt apreciada, i per descomptat els habitants d’Err que es van mobilitzar per reviure la seva muntanya.

Gràcies a tots vosaltres.

L’èxit de l’estima va ser allà i els amants de la muntanya van aclamar aquest retorn del Puigmal al voltant d’una oferta esportiva de muntanya (altitud, free ride), raonada (uns remuntadors, poca neu artificial), tot respectant l’entorn excepcional del parc natural de la Cerdanya. Malgrat les nostres inversions personals i socials de més d’un milió d’euros, no hem aconseguit resoldre l’equació econòmica que s’ha tornat impossible aquesta temporada on els costos, especialment els energètics, han explotat. Ja no tenim capacitat per finançar i gestionar l’empresa i la setmana passada vam haver de recórrer al jutjat mercantil.

Finalment, evidentment, lamentem no haver aconseguit convèncer un comprador i les administracions locals, intercomunals, departamentals i autonòmiques perquè donin suport clarament a aquest projecte territorial, econòmic, ecoresponsable, creador d’ocupació, francoespanyol. Les prioritats semblen estar en un altre lloc. El nostre orgull és haver ressuscitat el Puigmal al voltant d’un projecte raonat en sintonia amb els seus temps, i recuperat el seu funcionament amb uns fons en bona part desproveïts d’infraestructures públiques.

Coneixíem els riscos, vam invertir els nostres diners personals, vam reunir 169 persones que estimaven Puigmal, vam fer el possible… però al final vam fracassar i ho sentim sincerament. Esperem que un nou equip prengui la torxa i porti fort i clar els colors de la nostra muntanya preferida, el Puigmal.

Verified by ExactMetrics