27à Edició de la Marxa Pirineu-Memorial Frederic Roura

Més articles

Compartir

Aquest proper diumenge 08 de març tindrà lloc la Marxa Pirineu-Memorial Frederic Roura. Aquesta popular marxa arriba ja a la seva vint-i-setena edició. Malgrat haver-ho decidit a última hora s’espera que aquests canvis en la meteorologia i les ganes de neu i esquí ajudin a fer una fantàstica marxa de molta gent i bona neu. La temporada fins ara no ha estat molt favorable pel que fa a les condicions de neu, i les estacions d’esquí de fons també ho han notat, però amb els canvis meteorològics de les últimes jornades s’ha decidit organitzar aquesta marxa a les estacions de Lles i Aransa. Una de les particularitats d’aquesta marxa és el fet que s’inicia a l’estació de Lles i arriba a l’estació veïna d’Aransa.

cadí

La cursa consta de 2 distàncies, la de 14 kms i la 25 kms. Aquest any es consolida la categoria familiar, en què 3 membres d’una mateixa família es poden inscriure i participar de manera conjunta. La Marxa Pirineu aposta per preus populars de 13 € per la categoria familiar i 18 € per la individual, mantenint el mateix preu per ambdues distàncies. La inscripció a la Marxa Pirineu inclou un seguit de serveis com són transport, avituallament a Pollineres i avituallament a l’arribada a Aransa amb productes del territori i ambientació musical.

El transport iniciarà el recorregut amb bus des del poble de Lles fins al punt de sortida de l’estació de Lles. Finalment farà el retorn des de l’arribada a Aransa fins al punt de sortida. La marxa forma part del XCircuit, circuit pirinenc de marxes d’esquí nòrdic. El principal objectiu del circuit és tornar al caràcter popular de les marxes d’esquí nòrdic.

marxa
Els recorreguts seran de 14 kms i 18 kms

categoria familiar
Aquest any es consolida la categoria familiar, en què 3 membres d’una mateixa família es poden inscriure i participar de manera conjunta

Per qualsevol ampliació d’informació, podeu contactar amb l’organització de la Marxa Pirineu en el telèfon 647 93 21 44. Bona cursa!

 

Verified by ExactMetrics