L’Abarset obria les portes el 30 de novembre de 2024 amb la presentació del lineup complet fins al març, donant inici a una nova temporada acompanyada de la millor música del moment i d’una renovada proposta gastronòmica. Però semblava que la festa no volia acabar. Gràcies a les fortes nevades i el bon temps d’aquests últims mesos, L’Abarset va decidir allargar la temporada fins al 20 d’abril, per acabar de gaudir de la Setmana Santa celebrant un esdeveniment de cloenda al ritme de Brunch Electronik, que va posar punt final a una temporada espectacular que ha superat totes les expectatives.
L’Abarset ha vist passar a més de 100.000 persones que han pogut gaudir tant de la seva oferta gastronòmica, com de les propostes d’après-ski liderades per headliners de primera, festes Bresh i Brunch Electronik i les jornades gastronòmiques de l’Snow Club Gourmet. Totes elles han consolidat l’espai com una visita obligada per als amants de la neu, la música i la bona gastronomia, i son el motiu principal de coronar-lo com The Peak of Après-ski.
Una temporada plena de música
Al llarg de la temporada L’Abarset ha sigut escenari de prop de 30 festes que han fet vibrar els visitants al ritme d’artistes de renom, entre els quals destaquen Maceo Plex, Miss Monique, Andrea Oliva o Fatboy Slim, i altres figures internacionals, a més d’artistes nacionals com Mëstiza, Paco Osuna, Dennis Cruz o Lola Bozanno. La programació també ha comptat amb cinc festes Brunch Electronik i tres Bresh, que han estat un èxit rotund. A més, per primera vegada en la seva història, la nit de Cap d’Any va celebrar una festa especial amb un Après-ski de més de 12 hores non-stop, que incloïa un sopar de còctel i una after-party, per donar la benvinguda a l’any nou com cal.
Proposta gastronòmica
Aquesta temporada L’Abarset no només ha fet ballar als seus assistents sinó que també els ha delectat amb els seus millors sabors, en una aposta gastronòmica que, reinventada quasi per complet respecte a la temporada passada, ha continuat conservant els plats més icònics a la seva extensa carta. Darrere de conceptes tan atractius com selectes –com ”Dits Atrevits’, ‘Forquilla Tradicional’ o ‘Fregits de Mar’ -entre d’altres- s’amaga una selecció de plats per a tots els gustos, en una aposta versàtil i conceptualitzada basada en productes de temporada i en una experiència acompanyada d’un entorn idíl·lic. Gràcies a la gran amplitud i diversitat de producte, la proposta d’aquesta temporada ha estat conceptualment molt atractiva, seductora i de gran qualitat per als prop de 20.000 paladars que han passat pel restaurant.
A més, L’Abarset ha estat novament l’escenari perfecte per acollir algunes de les jornades gastronòmiques de l’Snow Club Gourmet que s’han celebrat al llarg d’aquesta temporada. Des de referents per ser un temple del producte com el restaurant Los Marinos José de Fuengirola, fins a restaurants de referència i estrella Michelin com Ugo Chan de Madrid, tots s’han donat cita a L’Abarset per saciar els paladars més selectes.