La previsió meteororològica pel cap de setmana del 24-25 de novembre i la pròxima setmana

Related

Un dia de Setmana Santa a Baqueira

En plena Setmana Santa, aprofito per seguir el meu...

Tavascan fa balanç a una de les millors temporades dels darrers anys

Tavascan fa balanç de la temporada 2021-22. Al llarg...

Baqueira Beret tanca la millor temporada de la seva història

El dilluns 18 d'abril l'estació d'esquí de la Vall...

Compartir

Hola de nou! Avui farem una previsió del temps una mica especial… Intentarem fer la previsió del temps pel cap de setmana i la setmana que ve, ja que diverses estacions d’esquí tenen pensant obrir les seves portes és important saber amb quines condiciones les trobarem i quin temps farà!

Així que comencem pel cap de setmana!

Dissabte

El dia començarà amb moltes boires al fons de les valls, però durant el dia s’aniran obrint i deixaran pas a un bon Sol! Temperatures semblant a les d’avui!

Diumenge

Ens arribarà un front desgastat on farà reactivar la precipitació de forma feble i poc important amb ruixats de neu sobre els 1900 metres, on nevarà més seria a Boí Taüll, Vall de Núria i Vallter 2000 amb gruixos de neu nova d’uns 12 cm.

Per la pròxima setmana

Molta discrepància entra models però dilluns podria nevar de forma general a gran part del Pirineu amb gruixos de neu on podrien ser important, així ho planteja el model WRF-ARW amb l’acumulació de neu pels pròxims 5 dies.

Dimarts quedaran ruixats de neu i la temperatura seguirà baixant, durant la setmana la temperatura baixarà fins dijous, el temps serà variable amb ruixats de neu a cotes sobre els 1500 metres poc importants, dijous pujarà la temperatura fins divendres on torni a baixar i podria tornar a ser normal, queda molt encara i a molt llarg termini les coses no estan molt clares.
El que queda clar, és que aquest cap de setmana i fins a mitjans de la pròxima és molt bon moment per produir neu artificial!

Cal també dir que la temporada de neu a les pistes d’esquí andorranes pinta molt bé aquest començament gràcies a les nevades del cap de setmana i dilluns.

Però sembla que la pròxima setmana serà tranquil·la i podrem gaudir d’un bon començament de temporada a un grapat d’estacions!

Bon cap de setmana i bona setmana!

Projecte 4 estacions