LA PREVISIÓ METEOROLÒGICA PEL CAP DE SETMANA 16-17 DE MARÇ

LA PREVISIÓ METEOROLÒGICA PEL CAP DE SETMANA 16-17 DE MARÇ

Bones després d’un temps desapareguts ja tornem a estar aquí per informar sobre l’estat del temps al cap de setmana al Pirineu.

Aquest hivern no és especialment un dels millors ni de bon tros, però que hi farem per més models i mapes que mirem la natura acaba fent el que ella vol i nosaltres ens toca acceptar la trista realitat.

En fi aquest cap de setmana que? Anticó de nou podríem agafar una altra previsió i copiar-la directament perquè el temps és pràcticament fotocopiat fins diumenge.

Dissabte

Durant el matí les temperatures seran fresques però, quan comenci a picar el Sol es dispararan cap amunt i poden arribar i fins i tot superar els 25°C sobretot a la cara sud del Pirineu, sense vent ni núvols però sí que temperatures molt altes, a la mateixa Seu d’Urgell poden arribar als 26°C!

Diumenge

El dia començarà com dissabte però amb temperatures màximes no tan altes, i a partir de la tarda, vespre entra una massa d’aire més freda associada a un front que farà caure el termòmetre, arran d’això la tarda es presenta diferent, començarà a créixer més nuvolositat i fins i tot comenci a nevar a 1700 metres de forma feble a la vall d’Aran, amb una cota de neu baixant a 1000 metres al final del dia, no descartem algun ruixat al nord-est a la tarda.

Tendència pels pròxims dies

Dilluns i dimarts nevada de cara nord molt feble i poc important amb temperatures més baixes, a partir d’aquí estem pendent d’una baixa que es depenjaria d’una pertorbació al mediterrani que depèn d’on peti ens podria portar molta neu, o absolutament res.

S’ha de seguir, però seria de cara divendres, ja anirem concretant

Bon cap de setmana!

Projecte 4 estacions

Previous post
Grandvalira i els Pirineus fan història i acullen per primera vegada un descens masculí de Copa del Món
Next post
Els catalans ho peten a la 2019 Alpine World Criterium Masters
Back
SHARE

LA PREVISIÓ METEOROLÒGICA PEL CAP DE SETMANA 16-17 DE MARÇ