LA PREVISIÓ METEOROLÒGICA PEL CAP DE SETMANA 13-14OCT

LA PREVISIÓ METEOROLÒGICA PEL CAP DE SETMANA 13-14OCT

Hola a tots!

Sembla que el temps de tardor tornarà present el cap de setmana sobretot diumenge on podríem tenir una nova tongada de precipitacions!

Us ho expliquem…

Dissabte

Serà un dia que començarà amb núvols a tot el Pirineu i Prepirineu, en alguns punts seran més trencats però serà a la tarda on els núvols es faran més compactes i podrien deixar algun ruixat o alguna gotellada força aïllada en principi poca cosa, en una temperatura que pujarà més respecte avui amb valors agradables que podríem dir.

Diumenge

El temps canviarà radicalment el pas d’un front farà portar molts més núvols i amb precipitacions que serien més importants i externes a partir de la tarda, la cota de neu sobre els 2600 metres. Però amb una temperatura que ja baixaria més i l’ambient serà més fresc i de tardor

El millor dia ja ho sabeu el dissabte, diumenge encara els mapes no s’acaben de posar d’acord de com ens afectaria aquest front, ja que s’ha d’anar seguint a mesura que es van actualitzant els models…

En el model ICON reflexa la precipitació del cap de setmana on es veu en alguns casos abundants:

Tendència per la pròxima setmana

El dilluns se segueix mostrant plujos o molt plujos en alguns casos i amb una baixada de la temperatura que no es veu fi en els models a llarg termini!

Recordeu que tota la informació actualitzada la torbareu al nostre Twitter! @4estacions2

Bon cap de setmana i bona setmana!

Projecte 4 estacions

Previous post
Pas de la Casa-Grau Roig destapa el cava submergit durant un any al fons dels Pessons
Next post
LA PREVISIÓ METEOROLÒGICA PEL CAP DE SETMANA 20-21OCT
Back
SHARE

LA PREVISIÓ METEOROLÒGICA PEL CAP DE SETMANA 13-14OCT