La previsió méteo pel cap de setmana 6-7OCT

La previsió méteo pel cap de setmana 6-7OCT

Ens presentem! Som el Projecte 4 estacions! A partir d’avui cada setmana trobareu a la Neu.cat la previsió del temps pel cap de setmana al Pirineu/Prepirineu, sobretot en la temporada d’esquí! On trobareu cada divendres el temps pel cap de setmana per veure si podrem anar a esquiar amb bon temps o no tant…

Ens trobareu també a Twitter penjant cada dia la informació meteorològica i les novetats en la previsió del temps, ja que pot canviar.
Dit això comencem!
Sembla que la troca és comença a embolicar ja a partir del dissabte i sobretot el diumenge… Ho expliquem!

Dissabte

El dia començarà assolellat a gairebé tot el Pirineu amb algun núvol poca cosa en general, a la tarda la cosa canvia, ens arriba una pertorbació que farà canviar el temps, a la tarda tindrem més núvols amb alguns ruixats i alguna tempesta cap al Ripollès i la zona de la vall d’Aran. La temperatura pujarà transitòriament.

Diumenge

Serà el dia més complicat al matí ja els primers ruixats preferentment al Pirineu oriental i ja alguna nevada de caràcter feble cap al nord de la vall d’Aran i el Pallars Sobirà poca cosa, a la tarda les precipitacions podran aparèixer de forma intermitent a qualsevol punt del Pirineu i serà la matinada del diumenge on es farien més extenses i amb més intensitat, amb una temperatura que tira cap avall clarament.

Encara que els models no s’acaben de posar d’acord no descartem que en punts alts del Pirineu amb cotes aproximant dels 2200 metres pugui caure una nevada maca
Així doncs gaudiu del cap de setmana! Sobretot el dissabte.

Previous post
Grandvalira posa a la venda el Forfet de Temporada 2018-19 amb accés a 143 dies d’esquí
Next post
Polartec crea, probablement, les jaquetes més càlides d'aquest hivern
Back
SHARE

La previsió méteo pel cap de setmana 6-7OCT