UYN presenta una mascareta anti-covid19  

Related

Baqueira prepara un estiu ben atapeït d’activitats

Comença l'època estival, i amb ella les novetats que...

Ordino Arcalís obre l’accés al Mirador Solar de Tristaina aquest dissabte 4 de juny

L'estació d'Ordino Arcalís inaugura la temporada d'estiu aquest dissabte...

Un dia de Setmana Santa a Baqueira

En plena Setmana Santa, aprofito per seguir el meu...

Tavascan fa balanç a una de les millors temporades dels darrers anys

Tavascan fa balanç de la temporada 2021-22. Al llarg...

Compartir

La innovadora Winter Community Mask s’ha aconseguit gràcies a una nova tecnologia de confecció amb Tèxtil Nano, certificada per dues de les entitats més importants a Europa com la Swiss Quality Testing Service i el Institut Français du Textile et de l’Habillement. Això vol dir que la màscara compleix amb tots els requisits de seguretat de la UE contra el Covid19 i que es pot usar tant en el dia a dia com en esports d’hivern.

Ideal per a esports d’hivern i urbans com l’esquí, el running o el ciclisme la nova UYN Winter Community Mask resol dos problemes en un com són protegir el coll del fred alhora que incorpora la màscara contra el Covid19. Totalment ergonòmica i ultra transpirable, el seu disseny ergonòmic (més alta en la part davantera i més baixa en el coll) permet aixecar-la còmodament per a cobrir-se el nas i la boca quan s’està amb altres persones, en els remuntis de les estacions, etc. Aquesta forma asimètrica permet portar-la sota el casc (esquí, moto o bicicleta) així com amb ulleres o una altra màscara. Una màscara que ve per a facilitar el dia a dia a la ciutat, quan practiquem esport o anem a pistes aquest hivern.

Fil d’alta tecnologia 100% reciclable
La Winter Community Mask està feta amb fibra Textile Nano, que és termoaislante, resistent a la humitat, hipoal·lergògena i extremadament lleugera: un 34% més lleugera que el polièster i un 20% més lleugera que el niló. Aquest fil d’alta tecnologia garanteix un alt confort tèrmic, un ajust òptim i és 100% reciclable, la qual cosa el converteix en una de les fibres sintètiques més ecològiques del mercat. A diferència de les màscares d’un sol ús, la màscara UYN és rentable i reutilitzable a 60è sense limitacions i sense alterar les seves característiques. D’aquesta manera, l’impacte sobre el medi ambient es redueix encara més.

Provada i aprovada per a Covid19
L’eficàcia de Winter Community Mask està provada mitjançant assajos realitzats pel Servei d’homologacions de Qualitat Suís, Swiss Quality Testing, i del Institut Français du Textile et de l’Habillement. En tots dos casos, la màscara UYN va superar les proves de transpirabilitat i capacitat de filtrat (100% per a partícules de grandària superior a 3 micrones segons la prova francesa, 95% per a partícules de grandària superior a 1 micrón resultat de la Swiss test), complint així amb les directives del Swiss National COVID-19 Science Task Force i l’Associació Francesa de normalització Afnor. Les dues entitats de referència en homologacions de màscares per a ús personal. Això significa que la Winter Community Mask és eficaç per a reduir el rang de les gotetes que s’expulsen en tossir, esternudar o parlar, però al mateix temps facilita la respiració normal i no es percep com un cos estrany.

La UYN Community Mask Winter està disponible en dues grandàries ( XS, S/M i L/XL) i en set colors diferents, per a homes, dones i nens. Disponible per a compra immediata en uynsports.com i en punts de venda de UYN. PVP: 14,90 Euros