Ternua Kimo i Kimoa, jaquetes fetes 100% amb materials reciclats

Ternua Kimo i Kimoa, jaquetes fetes 100% amb materials reciclats

Quan arriba la tardor la majoria de marques comencen a presentar les seves col·leccions de tardor-hivern. I fa pocs dies que l’empresa basca Ternua, coneguda per la seva implicació amb la sostenibilitat i el medi ambient, ha presentat la seva renovada línia de trekking on s’ha treballat en un disseny únic i propi, minimalista, amb uns acabats soft i una combinació de tecnologies molt estudiades.

La jaqueta Kimo d’home i Kimoa de dona són unes de les peces destacades d’aquesta gamma de trekking. Són jaquetes multifuncionals, lleugeres, comprimibles i aïllants, que aporten calidesa i actuen com a paravents. A més, si una cosa caracteritza aquestes innovadores peces és que estan fetes íntegrament amb materials reciclats. Són unes peces especialment indicades per a dies freds i ventosos i es poden usar com a segona capa o com a capa externa.

Porten en l’exterior dos tipus de Microshell (llis i ripstop), que protegeixen del vent, repel·leixen l’aigua mitjançant un tractament de repel·lència a l’aigua (DWR) lliure de PFC’s (lliure de substàncies nocives per al medi ambient) i són molt resistents a l’abrasió en la part de pit i espatlles. A l’interior s’ha inclòs un Warmshell Breathe, un perfecte aïllant tèrmic que controla la humitat i garanteix la transpirabilitat. La combinació d’aquests tres teixits li aporta a la peça un alt grau d’innovació i prestacions tècniques de molt de nivell.

Tant el seu disseny ergonòmic com el teixit exterior bielàstic proporcionen un nivell de confort i llibertat de moviments excepcional per a qualsevol activitat outdoor, ja sigui trekking, hiking o travelling. La pes de la peça està al voltant dels 650g i està disponible en colors deep peacock i rumba red. El preu és de 189,95€

Més informació: Jaqueta Kimo de Ternua

Previous post
Com serà la temporada de neu 2020-21 (amb Covid19 inclòs)
Next post
L'alternativa a la mascareta, l'OriginalBuff Filter Tub
Back
SHARE

Ternua Kimo i Kimoa, jaquetes fetes 100% amb materials reciclats