Polartec presenta el nou teixit tèrmic que ho petarà el proper hivern, Polartec PowerFill

Related

Confirmada la prova del Freeride World Tour a Baqueira Beret

Els millors riders del món arrenquen la temporada 2022...

Com serà el mes de gener?

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Quines són les destinacions d’esquí preferides aquesta temporada

La temporada d'esquí ha començat amb força i els...

Compartir

Polartec® LLC, líder mundial en solucions tèxtils innovadores, presenta Polartec® PowerFill ™, el nou teixit tèrmic i de major rendiment dels existents fins ara que se suma a la gamma de teixits tècnics capaços de regular la temperatura i destinats a l’esport, la moda i el Workwear.

PowerFill ™ és un teixit tècnic suau i flexible la construcció patentada de fibra buida li confereix un tacte i durabilitat excepcionals. Aquesta construcció permet a més la formació de milers de petites bosses d’aire que retenen la calor corporal, el que la converteix en una capa tèrmica ideal per l’equilibri que proporciona entre les temperatures fredes de l’exterior i les més càlides de l’interior.

El teixit és el resultat de la fusió controlada de les fibres buides, el que augmenta la seva durabilitat i estabilitat, eliminant la necessitat de capes de reixeta o estabilitzadors que impedeixin el moviment de les fibres. És precisament la seva estabilitat el que proporciona al nou teixit Polartec PowerFill ™ una calidesa i gran versatilitat tant de dissenys com d’usos. Les propietats hidròfobes inherents al polièster (alta repel·lència a l’aigua), contribueixen a que aquest teixit refusi la humitat, sigui d’assecat ràpid i tingui una alta relació calor / pes (màxima retenció de la calor corporal amb el mínim pes).

Imatge ampliada del nou teixit de Polartec

El 80% del teixit està fabricat amb materials reciclats postconsum sense ocasionar cap dany als animals, el que converteix al teixit tèrmic PowerFill com un referent en la indústria, a més de ser la tecnologia tèxtil que reté major quantitat de calor corporal en les condicions més fredes sense afegir pes ni volum innecessaris.

“Aquest nou teixit tècnic d’alta capacitat tèrmica per a l’hivern permetrà un millor disseny de les peces amb la qualitat superior de Polartec” afirma Gary Smith, CEO de Polartec. “Polartec va crear la categoria d’aïllament actiu amb la tecnologia tèxtil Alpha ™, líder en la regulació de temperatura, el que ara continua amb el Power Fill ™ la solució tèxtil més innovadora per mantenir la temperatura corporal en les condicions més fredes “. Polartec® PowerFill ™ es presentarà ara amb pesos de 60, 80, 100 i 135 g / m2, i estarà disponible a la tardor de 2017 per al canal professional com a producte Triple Aught Design.