Polartec presenta el nou teixit tèrmic que ho petarà el proper hivern, Polartec PowerFill

Related

La jaqueta Loke Shell Hiking de Helly Hansen ideal per a la tardor

La Loke Shell Hiking Jacket, disponible tant en versió...

Pren cos l’ampliació del domini esquiable a Grandvalira

L'ampliació del domini més gran del Pirineu a Grandvalira,...

Els esquiadors de la Federació Catalana tornen dels entrenaments a Nova Zelanda

Els esquiadors tecnificats de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern...

Compartir

Polartec® LLC, líder mundial en solucions tèxtils innovadores, presenta Polartec® PowerFill ™, el nou teixit tèrmic i de major rendiment dels existents fins ara que se suma a la gamma de teixits tècnics capaços de regular la temperatura i destinats a l’esport, la moda i el Workwear.

PowerFill ™ és un teixit tècnic suau i flexible la construcció patentada de fibra buida li confereix un tacte i durabilitat excepcionals. Aquesta construcció permet a més la formació de milers de petites bosses d’aire que retenen la calor corporal, el que la converteix en una capa tèrmica ideal per l’equilibri que proporciona entre les temperatures fredes de l’exterior i les més càlides de l’interior.

El teixit és el resultat de la fusió controlada de les fibres buides, el que augmenta la seva durabilitat i estabilitat, eliminant la necessitat de capes de reixeta o estabilitzadors que impedeixin el moviment de les fibres. És precisament la seva estabilitat el que proporciona al nou teixit Polartec PowerFill ™ una calidesa i gran versatilitat tant de dissenys com d’usos. Les propietats hidròfobes inherents al polièster (alta repel·lència a l’aigua), contribueixen a que aquest teixit refusi la humitat, sigui d’assecat ràpid i tingui una alta relació calor / pes (màxima retenció de la calor corporal amb el mínim pes).

Imatge ampliada del nou teixit de Polartec

El 80% del teixit està fabricat amb materials reciclats postconsum sense ocasionar cap dany als animals, el que converteix al teixit tèrmic PowerFill com un referent en la indústria, a més de ser la tecnologia tèxtil que reté major quantitat de calor corporal en les condicions més fredes sense afegir pes ni volum innecessaris.

“Aquest nou teixit tècnic d’alta capacitat tèrmica per a l’hivern permetrà un millor disseny de les peces amb la qualitat superior de Polartec” afirma Gary Smith, CEO de Polartec. “Polartec va crear la categoria d’aïllament actiu amb la tecnologia tèxtil Alpha ™, líder en la regulació de temperatura, el que ara continua amb el Power Fill ™ la solució tèxtil més innovadora per mantenir la temperatura corporal en les condicions més fredes “. Polartec® PowerFill ™ es presentarà ara amb pesos de 60, 80, 100 i 135 g / m2, i estarà disponible a la tardor de 2017 per al canal professional com a producte Triple Aught Design.