Si et preocupes pel medi ambient, i no vols passar fred, la jaqueta Picture Vermont està pensada per a tu

Related

Baqueira prepara un estiu ben atapeït d’activitats

Comença l'època estival, i amb ella les novetats que...

Ordino Arcalís obre l’accés al Mirador Solar de Tristaina aquest dissabte 4 de juny

L'estació d'Ordino Arcalís inaugura la temporada d'estiu aquest dissabte...

Un dia de Setmana Santa a Baqueira

En plena Setmana Santa, aprofito per seguir el meu...

Tavascan fa balanç a una de les millors temporades dels darrers anys

Tavascan fa balanç de la temporada 2021-22. Al llarg...

Compartir

Cada dia són més les marques que es preocupen per la conservació del medi ambient i el desenvolupament sostenible. En el cas de Picture no tan sols es preocupen per aquests valors, sinó que els converteixen en els pilars de tot el que fan. És per això que el 100% de les seves col·leccions es confeccionen a partir de productes orgànics, reciclats, naturals o d’origen biològic. A més, la marca va decidir prescindir del conegut PFC i substituir-ho per una alternativa verda, com és el sistema Teflon EcoElite.

Aquest hivern Picture, fundada l’any 2007 a Clermont-Ferrand (França), presenta la peça perfecta per a combatre les baixes temperatures, la jaqueta Vermont. Preparada per a enfrontar-se a tot el que li ofereix l’estació més freda, i la més esperada, de l’any gràcies al seu arsenal de tecnologies pioneres que protegeixen contra la intempèrie.

 

[row]

[column size=’1/2′]picture jaqueta Vermont[/column]

[column size=’1/2′]Picture Vermont Camel[/column]

[/row]

Conté una membrana impermeable sense PFC que respira correctament i et manté sec enfront de males condicions meteorològiques. A més, incorpora un tractament hidròfug durador també sense PFC, costures amb cintes adhesives que no deixen passar la humitat, un faldó interior extraïble que s’adhereix als pantalons, aïllament de 80g i un folro Coremax per a mantenir-te abrigat.

Al mateix temps, no cal deixar de costat el seu estil amb un disseny de parka i doblec de caiguda, les seves cremalleres metàl·liques visibles i múltiples butxaques amb solapa per a guardar les teves pertinences, així com una cintura ajustable.

Aquesta peça combina la tecnologia adequada amb estil, com sempre ha fet Picture, convertint aquesta jaqueta en una peça clau en el teu armari per al fred hivern.