Nous teixits tècnics i sostenibles en la gamma Adrenalite OI 19 de Ternua

Related

Baqueira prepara un estiu ben atapeït d’activitats

Comença l'època estival, i amb ella les novetats que...

Ordino Arcalís obre l’accés al Mirador Solar de Tristaina aquest dissabte 4 de juny

L'estació d'Ordino Arcalís inaugura la temporada d'estiu aquest dissabte...

Un dia de Setmana Santa a Baqueira

En plena Setmana Santa, aprofito per seguir el meu...

Tavascan fa balanç a una de les millors temporades dels darrers anys

Tavascan fa balanç de la temporada 2021-22. Al llarg...

Compartir

La marca Ternua ha fet un pas més en la seva gamma adrenalite hivernal i aquest any presenta interessants novetats en teixits. Seguint la seva màxima de dissenyar sota paràmetres d’innovació sostenible, ha inclòs en la seva col·lecció tardor-hivern 2019 peces tècniques molt lleugeres, transpirables i fàcils de comprimir, ideals per a la pràctica d’esports aeròbics de gran intensitat a la muntanya hivernal. I és que d’això es tracta la gamma adrenalite, d’oferir una línia de peces polivalents, molt funcionals i comprimibles, i amb una lleugeresa extrema. Peces fàcils de posar i portar, que ocupen poc espai a la motxilla i que responen a les necessitats de l’activitat, del terreny i de la climatologia d’una forma òptima i efectiva.

En aquest sentit, i amb l’objectiu de millorar la part tècnica d’aquesta línia, l’equip d’innovació de Ternua ha desenvolupat nous teixits que són, a més, sostenibles.

 

[row]

[column size=’1/2′][/column]

[column size=’1/2′][/column]

[/row]

 

Un d’ells és el Warmshell Breathe que actua d’aïllant, però sense ser utilitzat com a farcit, sinó com a capa interna del teixit. S’ha utilitzat per exemple en les jaquetes Ultar Jkt i Agile Hybrid Jkt. Les seves principals propietats són: calor sense pes, alta transpirabilitat, ràpid assecat i fàcil cura.

Un altre teixit nou d’aquesta col·lecció és el Shelltec Breathe. Un teixit de 3 capes 100% poliamida, suau i molt resistent, elàstic, amb membrana i reixeta protectora de 125 grs/m2. Té un ràtio impermeabilitat/transpirabilitat de 10/30, és a dir, ofereix una bona impermeabilitat per al grau de transpirabilitat que aporta. Aquest teixit porta el certificat Bluesign i té aplicat un tractament exterior que repel·leix l’aigua DWR lliure de PFC’s. S’han dissenyat amb aquest teixit les peces Kazbek Jkt i Kazbek Pant.

Alberto Inurrategi_Miriam Marco_Adrenalite Ternua OI19
A la foto els alpinistes Alberto Iñurrategi i Miriam Marco vesteixen la col·lecció Adrenalite de Ternua en els voltants del refugi de Bujaruelo

La marca també ha incorporat a aquesta línia Adrenalite el Shellstrech Prowool, amb les característiques pròpies del Shellstrech (elasticitat, resistència i transpirabilitat) però al qual ha agregat llana per a aportar més capacitat tèrmica. Aquest teixit s’ha utilitzat en el Muztagh Pant.

Finalment, cal ressaltar el Dryshell Activi Flex, un teixit a base de polièster reciclat que aporta lleugeresa, transpirabilitat i òptima gestió de la suor, utilitzat en el mono d’esquí de muntanya premiat a ISPO 2019, el Blackcomb suit.

Més informació: col·lecció Ternua Adrenalite