Highpoint Pant, un pantaló d’alpinisme creat a partir de xarxes de pesca

Highpoint Pant, un pantaló d’alpinisme creat a partir de xarxes de pesca

Ens encanten les marques que aposten per la sostenibilitat. Fa temps ja vam parlar de la col·lecció de Ternua baselayer formada per samarretes i malles tèrmiques fetes amb fils reciclats provinents d’ampolles de plàstic. En aquesta mateixa línia, la marca coneguda pel seu compromís amb el medi ambient i la innovació, compta dins de la seva col·lecció tardor-hivern 2019-2020, amb uns pantalons d’alpinisme amb teixit reciclat provinent de xarxes de pesca, el Highpoint Paint.

Aquesta peça, tècnica i sostenible, pertany a la gamma Protech Series, una línia dirigida als esportistes més performance i exigents i que ha estat co-creada per la marca al costat dels seus ambaixadors, grans professionals de la muntanya com Alberto Iñurrategi, Miriam Marco, Iker Madoz o Oriol Baró.

Els Highpoint pant estan fabricats amb Shellstretch Prowool en l’exterior, un teixit multielàstic i reciclat, l’origen del qual és el projecte Redcycle. Una iniciativa promoguda per Ternua l’any 2016 per a través de la qual va recollir 12 tones de xarxes de pesca en desús que es van transformar en fil Econyl amb el qual elaborar aquest niló sostenible. Un teixit que porta, a més, un 30% de llana Merina a l’interior, la qual cosa facilita la gestió de la suor i la regulació de la temperatura de manera òptima. La fibra natural, per part seva, elimina la humitat, transportant-la a l’exterior i mantenint la pell seca i confortable.

El Highpoint pant té un disseny ergonòmic, que facilita el moviment, i porta detalls molt tècnics, pensats per a la comoditat de l’esportista en plena activitat. Així, disposa de cintura elàstica i tancament amb velcro. La part inferior està reforçada amb Armortex. Disposa d’una cremallera inferior per a adaptar els pantalons a la bota, així com una polaina interior desmuntable. A tot això s’uneix una altra característica molt pròpia de Ternua, i és el seu tractament de repelencia a l’aigua lliure de PFC’s, alguna cosa que és comú a totes les peces de la marca des del 2018.

PVP 189,95€

highpoint pant

Previous post
ELDORADO FREERIDE arriba a Boí Taüll en un nou format
Olivia Morlot, Cambre d'Aze
Next post
Entrevista a l'Olivia Morlot, comercial i relacions públiques de Cambre d'Aze
Back
SHARE

Highpoint Pant, un pantaló d’alpinisme creat a partir de xarxes de pesca