Dynastar M-Free 108, M-Pro 99 i M-Tour 99 els freeride més ben valorats de la temporada

Related

Baqueira prepara un estiu ben atapeït d’activitats

Comença l'època estival, i amb ella les novetats que...

Ordino Arcalís obre l’accés al Mirador Solar de Tristaina aquest dissabte 4 de juny

L'estació d'Ordino Arcalís inaugura la temporada d'estiu aquest dissabte...

Un dia de Setmana Santa a Baqueira

En plena Setmana Santa, aprofito per seguir el meu...

Tavascan fa balanç a una de les millors temporades dels darrers anys

Tavascan fa balanç de la temporada 2021-22. Al llarg...

Compartir

La francesa Dynastar, amb seu a Chamonix, ha renovat completament la seva imatge i col·lecció de freeride pel 2020, aconseguint molt bones valoracions pels principals mitjans del sector.

Algunes de les principals revistes del sector de l’esquí, i del freeride principalment, com Ski Mag, Powder Magazine, Skiing Magazine, Real Skiers o Freeskier han premiat la nova col·lecció de Dynastar 2020. En total són més de 50, els guardons que els esquís de la casa francesa han rebut en diverses categories i que signifiquen un reconeixement a la gran qualitat tècnica d’aquesta nova col·lecció. Els esquís Dynastar que han rebut un major nombre de valoracions positives corresponen a la nova gamma M-Line, totalment pensada per a cobrir totes les necessitats dels amants del freeride, amb diferents gammes d’esquís en funció de l’activitat i la neu. Entre els esquís que més han agradat als experts es troben els nous M-Free 108, els M-Pro 99 i els nous M-Tour 99.

Dynastar M-Free 108

El model M-Free 108 ha agradat molt a tots aquells provadors que han esquiat amb ell els cims de neu pols. La seva línia de cotes s’ha dissenyat per a aconseguir una gran flotabilitat, així com el nucli híbrid d’àlber i PU lateral. D’ell, han dit “excel·lent combinació de rapidesa i estabilitat. Farà tot el que vulguis i res que no li demanis” apunten des del magazine Ski Mag. “Lleuger i suau, però amb un gran rebot. Fàcil de girar i estable a gran velocitat. Molt juganer, però amb molt powder” apunten des de la revista Real Skiers.

Dynastar M-Free 108

Dynastar M-Pro 99

Una altra de les estrelles de Dynastar per a aquest 2020, és el M-Pro 99. Una fusió de versatilitat “All-Mountain” amb la flotabilitat d’un esquí freeride que ha conquistat als provadors de les principals revistes de neu. “El rendiment en pista és sòlid, amb gran facilitat en l’inici del gir i molt suport en la cua. Fora de pista, les diferents formes de gir són intuïtives, i l’espàtula i la cua es noten lleugeres i precises” explica la revista Freeskier. Per part seva, Ski Mag apunta el següent del M-Pro 99 “bon equilibri i bona versatilitat en diferents condicions; molt suau i fàcil d’esquiar” el que li ha valgut per a aconseguir diversos guardons.

Dynastar M Pro 99

Dynastar M-Tour 99

Finalment, un altre dels esquís més elogiats és el M-Tour 99, un esquí que hereta el millor del model Mythic, mantenint el seu esperit i la seva llegendària facilitat per a esquiar mentre millora el seu potencial. Precís, lleuger i gràcies als seus 99mm, un esquí versàtil ideal per als quals busquen un bon aliat per a l’esquí de muntanya. Així ho descriu la revista Ski Magazine “amb unes grans sensacions sobre la neu i una extraordinària esquiabilitat per la seva lleugeresa, el M-Tour 99 és un esquí excel·lent per a esquí de muntanya”, alguna cosa que comparteixen els tres provadors de la revista Montagnes Magazine “aquest M-Tour és molt maniobrable, ofereix excel·lents corbes i es manté molt còmode en neu difícil” pel que ho han triat com el model favorit dels que l’han provat.

Dynastar M Tour 99