Un producte tant pràctic com necessari, les fundes Feeldaflow

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Feeldaflow és una marca que neix l’any 2007 als Pirineus, quan la seva fundadora es trasllada des de Barcelona fins a la Cerdanya. Allà, en contacte continu amb la natura, va trobar la inspiració per començar a crear. L’aventura va començar teixint gorres de llana personalitzades per als seus amics. Feeldaflow  a poc a poc la cosa va anar creixent i van començar a arribar comandes d’altres parts d’Espanya, França, i fins i tot Alaska!!!
Malauradament, la moda va canviar i les gorres de llana i pompó van donar pas als barrets que pots comprar al xinès per 2 euros. Però va arribar llavors la creació de bandanes i altres productes, gairebé com un joc, experimentant amb teixits com el folre polar, el peluix, la lycra, etc. d’aquí, les ganes de seguir innovant. A dia d’avui, les fundes per a ulleres es
complementen amb collarets, clauers, penjolls, fermalls, etc, SEMPRE amb el floquet de neu com a protagonista, fets a mà, un a un, amb afecte i de producció local i amb pintures ecològiques.

Les fundes!

Com ells mateixos diuen… Quina il·lusió! t’acabes de deixar 200 € en les teves noves ulleres de neu, amb el
millor camp de visió del mercat, més tecnologia òptica que la NASA i, per descomptat, preciosíssimes. T’has proposat que aquesta temporada arribin impol·lutes a l’últim dia de neu. A més, les guardaràs dins el casc així que tampoc pot passar res … Però el segon dia ja has perdut la funda. Qui no està fart de ratllar les seves màscares tot just el primer dia de
neu? El típic: arribes al pàrquing, comences a vestir-te: guants, bufanda, gorra, casc, ulleres … cau l’esquí a terra, t’ajups a per ell … i aquí està! Ulleres a terra i primer esgarrapada a la lent. OUCH !!!

Després de donar-li moltes voltes, i gastar molts diners en lents de recanvi,  la gent de Feeldaflow han decidit posar solució al problema, d’una forma senzilla, barata i divertida: els hi posen mitjons a les ulleres!
Les fundes són una manera molt simple de protegir les nostres màscares sempre que no les estiguis utilitzant. Ocupen tan poc que caben en qualsevol butxaca, per tenir-les sempre a mà, i poder utilitzar-les en qualsevol moment. A diferència de les bosses que vénen amb les ulleres, les fundes Feeldaflow permeten que la humitat acumulada en les ulleres s’assequi, evitant que es s’entelin. Pots netejar el vidre sense ratllar , guardar-les de forma segura, i per descomptat, no haver de comprar ulleres cada dos per tres. Perquè tots sabem que aquesta maleïda ratlleta SEMPRE queda enmig de la visió i dóna més ràbia que un mitjó arrugat quan ja t’has lligat la bota !!

Les fundes Feeldaflow estan fetes 100% per productors locals, i amb teles amb garantia ecològica. No porten embalatge plàstic, i el cartró que les sosté és totalment reciclat.

Verified by ExactMetrics