Trango Tech GTX de La Sportiva, fusionant disseny i funcionalitat

Més articles

Compartir

La nova bota de senderisme representa l’evolució de l’alpinisme modern

La marca italiana especialitzada en calçat de muntanya posa a la disposició dels experts muntanyencs una nova versió de la coneguda Trango Tech Gore-Tex. Es tracta d’una bota extremadament lleugera i flexible, adequada per al senderisme alpí, però amb un cert nivell tècnic.

La part superior de Trango Tech Gore-Tex està feta de teixit anti-abrasió, amb tecnologia d’injecció Thermo Tech. Així mateix, consta d’insercions de material termoplàstic, per a minimitzar les costures i així evitar rascades, a més de mantenir el pes al mínim. La marca italiana, conscient que aquest tipus de calçat s’acostuma a utilitzar durant moltes hores en travesses o rutes per l’alta muntanya ha donat molta importància al pes.

La Sportiva Trango Tech GTX

L’ajust fins a la punta permet que el peu s’acobli perfectament. També té llengüeta integrada en la part superior, de teixit elàstic suau i de forma ergonòmica. El seu ajust adaptable al peu fa la bota molt còmoda i adequada per al seu ús prolongat. La mitja sola anti-xoc, elaborada en poliuretà de baixa densitat, redueix l’impacte durant la marxa, a més d’ajudar a mantenir les seves característiques al llarg del temps. L’articulació 3D Flex System facilita la mobilitat del turmell per a obtenir un suport precís en terrenys irregulars. Finalment, la sola La Sportiva Cube està dissenyada en exclusiva per Vibram amb gruixos diferenciats per afavorir el suport en qualsevol tipus de terreny.

La Trango Tech Gore-Tex també està en model específic per a dona. La principal diferència és la seva lleugeresa i opció d’un altre color.

Especificacions tècniques

La bota està disponible de la talla 38 a la 48, amb possibilitat de mitges talles.

• Folro: Gore-Tex Performance Comfort
• Plantilla: PPE 4mm amb augment de gruix en la zona central
• Entre sola: Poliuretà de baixa densitat + pell protectora de PU i inserit de TPU per a acoblar el grampó posterior
• Palesos: Disseny registrat
• Sola: La Sportiva Cube by Vibram
• Pes: 610 g (mig parell)

La Sportiva, una empresa familiar líder en peus de gat i calçat per a l’alta muntanya

La Sportiva és la marca italiana líder a nivell mundial en la producció de peus de gats i calçat per a l’alta muntanya. Fundada l’any 1928 en Tesero (Trento) per Narcís Delladio, encara és una empresa 100% familiar, propietat de la família Delladio. Té la seva seu en Ziano di Fiemme, als peus dels Dolomies.

La Sportiva porta més de 90 anys vinculada al sector del calçat, amb l’objectiu d’obtenir el millor producte possible per als amants de la muntanya. La seva producció va des de peus de gat, calçat de trekking, calçat per a expedicions d’alta muntanya, com l’Himàlaia i calçat de mountain running.

L’empresa ha entrat en el sector de l’esquí de muntanya i en el de la roba tècnica per a totes les temporades. Destaquen pels seus productes innovadors, elaborats amb els millors materials i la millor tecnologia existent en el mercat. Un gran fabricant italià de calçat, que distribueix en més de 70 països de tot el món.

Verified by ExactMetrics