Samarretes primera capa Montane Primino, amb llana Merino i Primaloft

Més articles

Compartir

Montane presenta l’última innovació en sistema de samarretes primera capa multiactivitat, la gamma PRIMINO està pensada tècnica i eficientment per a estar en contacte directe amb la pell, barrejant llana merino natural de primera categoria i teixit sintètic de PrimaLoft per a crear una elegant, càlida i còmoda capa base, ideal per al clima fred.

Una capa base molt còmoda i versàtil per a ús durant tot l’any. Les peces de roba interior de la gamma Primino es presenten com unes de les més càlides i tècniques del mercat.

Samarretes dissenyades per a ús actiu en condicions de fred. La llana Merino Premium extreu la suor de vapor del cos, mentre que els fils PRIMALOFT d’alta qualitat i màxim rendiment absorbeixen la suor líquida a través de la superfície exterior, la qual cosa permet l’assecat ultra ràpid.

Confeccionades amb un 50% de llana Merino, 25% PRIMALOFT i 25% de polièster que proporcionen calor, són altament absorbents i d’assecat ràpid.

Tenen un pes lleuger de 140 grams, ideal per a una gamma d’activitats en clima fred com a part d’un sistema de capes o usat només com a peça única per a la primavera i estiu.

Protecció solar UPF 50+, teixit antiolors Naturally odour resistant, braços articulats per a facilitar el moviment, costures planes que brinden una durabilitat addicional. Una peça confortable, agradable al contacte amb la pell. Durant tot el procés els teixits són acuradament tractats i de manera respectuosa amb el medi ambient. Un model per a cada personalitat, i per a cada necessitat, ja que disposen de samarretes de màniga curta i de màniga llarga, lleugeres de 140 grams, amb coll rodó o cremallera. En tots els casos disponibles en talles des de la S fins a la XXL per a home, i des de la XS fins a la XL per a dona.

Verified by ExactMetrics