Rossignol crea una col·lecció inspirada en la vida alpina

Més articles

Compartir

Rossignol ha creat una col·lecció de roba d’esquí i calçat inspirada en la vida alpina.
Reconnectar amb l’essència, la muntanya, la llum, els arbres i la calma. Compartir una fondue, una beguda calenta i uns riures amb amics, sense presses, gaudint. Aquesta és la vida alpina. I en ella s’inspira Rossignol per a la seva col·lecció de roba d’esquí d’aquest hivern. Dins de la gamma de peces Sportchic de la marca, trobem bonics plomes, jaquetes d’esquí i conjunts de jaqueta i pantalons perfectament tècnics per a esquiar però també per a acompanyar-te en la vida alpina que envolta les muntanyes.


La jaqueta d’esquí All Speed Jkt de Rossignol ret homenatge a la profunda herència d’innovació i alt rendiment de Rossignol en el món de l’esquí. El seu elegant disseny compta amb un teixit ultra-elàstic, un aïllament *Primaloft® de primer nivell i les millors
tecnologies d’impermeabilitat aconseguint una resistència a l’aigua de *20k. Disponible en diversos colors, es tracta d’una de les jaquetes més tècniques i elegants marca de la casa.

La col·lecció de dona de Rossignol compta amb un disseny sofisticat i elegant, que busca ser la millor aliada per a afrontar l’estil de vida alpí amb les seves gèlides temperatures, fred i humitat. Per aquest motiu, Rossignol integra les millors tecnologies a la seva jaqueta W Ski JKT, per a aconseguir una alta impermeabilitat (20k), el millor aïllament tècnic Primaloft® i una alta funcionalitat per a activitats en la neu com l’esquí.

COL·LECCIÓ DE CALÇAT ROSSIGNOL
Rossignol ha creat una gamma de calçat outdoor per a acompanyar-te després d’una intensa jornada d’esquí. Es tracta de les esportives d’après-esquí perfectes, on comoditat i
tècnica s’uneixen, oferint un producte estrella per a les teves jornades alpines. Els botins
Resort WP estan dissenyats com a calçat polivalent en acabar la teva jornada d’esquí, les
pots utilitzar com a calents descansos però també per a realitzar excursions per la neu
gràcies a la seva membrana impermeable i sola antilliscant.

D’altra banda, la versió Xalet, són uns esclops per a després d’esquiar, per a acompanyar-te de les pistes al refugi pels seus excel·lents materials ecològics i tractament hidròfug.

Verified by ExactMetrics