Polartec crea, probablement, les jaquetes més càlides d’aquest hivern

Més articles

Grandvalira Resorts referma la seva proposta d’estiu actiu

Les estacions de Grandvalira Resorts han presentat aquest matí...

Baqueira Beret proposa un estiu actiu de natura a la Val d’Aran i Valls d’Àneu

L’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret continua ampliant...

La FIS no s’estima Andorra

Els pitjors pronòstics, malauradament s'han confirmat. La Federació Internacional...

Com serà el juny 2024, la méteo d’en Van der Laan

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Compartir

Les Millet Elevation Jacket i K Belay Hoodie són probablement les jaquetes més càlides d’aquest hivern. Les primeres jaquetes càlides amb tecnologia reciclada Polartec Power Fill arriben a Espanya

Premiades amb un Ispo Gold Award en l’última fira Ispo Munich 2018, la fira més gran del món de la indústria de l’esport, arriben a Espanya les primeres jaquetes Millet Elevation Jacket, també en versió “Hoodie” amb caputxa, i K Belay Jacket amb tecnologia Polartec Power Fill. Es tracta d’un teixit embuatat sintètic de fibra buida amb la major capacitat tèrmica del mercat. Càlida, transpirable i impermeable pot convertir-se en una de les grans jaquetes de muntanya per a aquest hivern.

Millet, capdavanter en la fabricació de peces per a la muntanya i alpinisme, presenta per aquest hivern l’Elevation Airloft Hoodie amb el teixit tècnic Polartec Power Fill. El resultat és una jaqueta extremadament lleugera, molt més comprimible que cap en un petit racó de la motxilla. El Power Fill s’ha situat a les àrees més importants del cos per facilitar una major transpirabilitat i llibertat de moviments.

La Millet Elevation Hoodie pot usar-se com a segona o tercera capa (com a jaqueta o sota ella), té caputxa apta per a casc i un minimalista disseny amb una cremallera frontal que permet adaptar-ho a l’arnés. La jaqueta és apta tant per a ciutat com per a la muntanya.

La seva principal diferència és que el teixit és una matriu de fibres entrellaçades amb diferents geometries que creen milers de petites borses d’aire. Aquestes s’escalfen amb la temperatura del cos, oferint major calidesa i mantenint-ho a temperatura de confort constantment.

Una altra de les diferències és el procés de fusió de les fibres, únic al món. Això evita que es trenqui, augmenta la durada de la peça i la fa més resistent i versàtil. A més de la seva retenció tèrmica és hidròfob i transfereix l’excés d’humitat i calor a l’exterior. PVP: 180 Euros.

Verified by ExactMetrics